Mannenmode, kapsels, sexy modellen and style

Home | Lifestyle en welzijn | looking good & succesful

Looking good & successful

Het geheim van succes bij de vrouwen? Er verzorgd en vooral ook duur uitzien. Moedertje natuur kan nog zo gul met je zijn geweest, wil je bij het vrouwelijk schoon in de smaak vallen, dan zul je toch echt wat aan je uiterlijk moeten doen. Hieronder vind je onze tips voor een aantrekkelijk en vooral succesvol uiterlijk.

Een verzorgd uiterlijk de basis van een succesvol uiterlijk is een verzorgd uiterlijk. Let daarom vooral op de volgende dingen:

1. Een verzorgde haardos als je haar maar goed zit... Het is één van de basisvoorwaarden voor succes. Je haar zal pas goed zitten, als er een goede coupe inzit. Vertrouw je haar toe aan een ervaren en trendy kapper en bad hair days zullen tot het verleden behoren. Gebruik verder kwalitatief goede producten (laat je door je kapper adviseren). Niet alleen wordt je haar er gezonder van, maar ook los je er kleine probleempjes als vet haar of roos mee op.

2. Een tandpastaglimlach een mooie glimlach met gezonde, schone tanden is onweerstaanbaar sexy. Poets je tanden ten minste twee keer per dag. Aanslag kun je laten verwijderen bij de mondhygiëniste. Ook voor oogverblindend witte tanden kun je bij de mondhygiëniste (of tandarts) terecht. Met de huidige, geavanceerde methodes kunnen spectaculaire resultaten bereikt worden.

3. Een frisse adem een (tijdelijke) slechte adem ten gevolge van bepaalde voedingsmiddelen (denk aan knoflook) kun je camoufleren met kauwgom, mondsprays of mondwater. Heb je blijvend last van een slechte adem, leg het dan eens aan de huisarts voor. Er kan een lichamelijke oorzaak voor zijn.

4. Een egale, frisse huid in het badkamerkastje van iedere man hoort tegenwoordig een scrub, een hydraterende crème en een gezichtsmasker te staan. Scrub je gezicht regelmatig, breng iedere morgen een vochtinbrengende crème aan en verwen je gezichtshuid tenminste een keer per week met een masker.

5. Wees niet bang om kleine schoonheidsprobleempjes aan te pakken wees niet bang om kleine schoonheidsprobleempjes als acne, gesprongen adertjes in het gezicht of ontsierende littekens aan je huisarts voor te leggen. Soms kan de huisarts zelf je behandelen, in andere gevallen zal de huisarts je kunnen adviseren bij wie je daarvoor terecht kunt.

6. Verzorgde nagels zwarte randjes, afgekloven nagels of te lange nagels zijn echte afknappers. Borstel je nagels goed schoon met zeep en een nagelborsteltje en knip ze regelmatig. Bijt je nagels, kauw dan kauwgom. De oorzaak van nagelbijten is vaak stress. Door de nagels te bijten, ontspannen de gezichtsspieren zich. Met kauwgom bereik je hetzelfde resultaat... En je nagels blijven mooi.

7. Mooie voeten een andere - absolute - afknapper zijn onverzorgde voeten. Was je voeten iedere dag en borstel ze grondig met een voetenborsteltje. Verwijder eelt met puimsteen (het liefst na het douchen of een bad, als de huid zacht is) en houd de nagels kort. Pak probleempjes als voetschimmel direct aan. Het gaat echt niet vanzelf over!

8. Overtollige haargroei verwijder lange neus- en oorharen. Het kan echt niet! Vergeet ook niet je wenkbrauwen te controleren. Je hoeft ze echt niet in vorm te epileren, maar verwijder extreem lange haren voor een verzorgd uiterlijk.

9. Schone kleding meer nog dan de juiste (merk)kleding is het belangrijk dat je er verzorgd en vooral ook schoon uitziet. Een vieze boord, vlekken en ongestreken overhemden kunnen echt niet. Wissel regelmatig van kleding - liefst iedere dag - en gebruik een fris wasmiddel (en een goede deodorant).

De stap van verzorgd naar 'duur' heb je een verzorgd uiterlijk, dan is de stap naar 'duur' nog maar klein. Enkele suggesties:

Ga voor kwaliteit. Je ziet het aan je kleding af. Liever minder maar kwalitatief goede kleding, dan een kast vol goedkope kledingstukken.

Ga voor de perfecte maat en snit. Doe geen concessies.

Luister het geheel op met weinig maar stijlvolle accessoires: een duur (uitziend) horloge, mooie - en vooral goed gepoetste - schoenen, een stijlvolle das, een mooie leren riem, een paar zilveren manchetknopen... Waar je ook voor kiest, ga voor kwaliteit en stijl.

ADVERSUS
In samenwerking met www.trendystyle.net


 

MEER OP ADVERSUS