5 Coole manieren om spijkergoed te dragen

spijkergoed-zomer-2016-04
Jeans Ermanno Scervino, ph. Mauro Pilotto. Wijd met slippers

Spijkergoed is altijd COOL, maar de manier waarop je het draagt, is voortdurend in beweging. De nieuwigheid voor zomer 2016 is dat de spijkerbroeken WIJDER worden. En spijkerjacks mag je (ook) als overhemd in een broek dragen.

Wijde spijkerbroeken voor die coole casual look

spijkergoed-zomer-2016-05
Jeans Ermanno Scervino, ph. Mauro Pilotto. Wijd met slippers

Wijde spijkerbroeken zijn cool voor casual dagen als je geen zin hebt om strak in het pak – of in slim fit jeans – door het leven te gaan. De wijde spijkerbroeken van nu zorgen voor een instant relaxed gevoel. Draag ze met lange pijpen die lekker over de straat slobberen. En met teenslippers, als het weer het toelaat tenminste.

Spijkerbroeken met gaten en scheuren

spijkergoed-zomer-2016-02
Spijkerbroek met gaten en scheuren van Philipp Plein, ph. Mauro Pilotto

Jeans met gaten en scheuren zijn al sinds meerdere jaren weer in de mode en doen ook deze zomer nog mee. Voor een stoere look draag je ze met een zwart T-shirt of hemd en een zwarte blazer of een zwartleren jack. Je moet er wel het type voor zijn. De wijde spijkerbroek (zie hierboven) laat zich beslist gemakkelijker dragen.

Het spijkerjack als overhemd

spijkergoed-zomer-2016-06
Het spijkerjack als overhemd bij Kenzo, photo: courtesy of Kenzo

Bij Kenzo werd een spijkerjack als overhemd geshowd. Het was dichtgeknoopt en werd in een wijde broek gedragen. Niet echt onze favoriete look maar het herinnert ons er wel weer aan dat, als je een spijkerjack koopt, het vooral niet te lang moet zijn! Zie ook de total jeans look bij Calvin Klein hieronder. Het spijkerjack valt net boven de broek.

spijkergoed-zomer-2016-03
Total jeans look bij Calvin Klein, ph. Mauro Pilotto

Trendy denim tuinbroek

spijkergoed-zomer-2016-01
Denim tuinbroek met denim jasje van Givenchy, photo: courtesy of Givenchy

Supercool is de total jeans look bij Givenchy, ook al geldt ook hier weer dat je er wel het type voor moet zijn. Vind je een denim tuinbroek maar niets, vervang dat dan door een paar snelle jeans en draag het met een mooi spijkerjasje. De boodschap is elke keer weer: experimenteer en wees niet bang om anders, uniek, te zijn.

 

Lees Trendystyle, modetrends, kapsels en makeup. Klik hier

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg ADVERSUS toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

GESPONSORDE LINKS
MEER OP ADVERSUS

1 gedachte over “5 Coole manieren om spijkergoed te dragen”

  1. Een jaar geleden ben ik als man ook begonnen een tuinbroek te dragen. Ik had nog nooit eerder een tuinbroek gedragen, dus het was best een stap om plots een mannelijke tuinbroekdrager te worden, maar sindsdien draag ik vrijwel niets anders meer, ik draag hem ook gewoon op mijn werk. In het begin waren er natuurlijk wel verbaasde blikken en commentaren, maar intussen is iedereen er aan gewend en weet niet beter dan dat ik ‘altijd’ een tuinbroek draag. Het komt wel erg op het model tuinbroek aan, hij moet goed strak om het lichaam zitten!

Reacties zijn gesloten.