5 Ondeugende liefdestip voor Valentijnsdag

5 Ondeugende tips voor Valentijnsdag
5 Ondeugende tips voor Valentijnsdag

Wees eens ondeugend! Verleid de man van je dromen. Zet eens al je schroom opzij en wapen je met sensualiteit. Zorg ervoor dat deze Valentijnsdag (en Valentijnsnacht) een van de beste aller tijden is. Wij geven je een paar sexy ideetjes voor hartstochtelijke nachten, maar wellicht weet jij er nog veel meer:

1. Als je de nacht bij hem doorbrengt of als hij later opstaat dan jij, verberg dan een paar supersexy pantykousen – of nog beter: een van je meest erotische slipjes – onder zijn kussen. Het zal een opwindend ontwaken voor hem zijn en hij zal direct met genoegen terugdenken aan de hartstochtelijke nacht die jullie samen hebben doorgebracht.

2. Bereid voor je geliefde, of degene waar je verliefd op bent, sensuele, pikante en exotische gerechten. Wees gul met Spaanse pepertjes, een uiterst erotisch ingrediënt dat in de verliefde keuken absoluut niet mag missen. Vergeet niet om hem met een paar oesters (lustopwekkend!) En een heerlijke fles champagne te verrassen. Serveer alles in een sexy negligé die maar weinig te raden overlaat.

3. Als hij je voor de zoveelste keer belt dat hij moet overwerken, word dan voor een keertje niet boos, maar fluister hem toe: ‘Ik wacht op je in bed en draag alleen maar een paar druppeltjes parfum.’

4. Stel hem, op een morgen dat het bijzonder moeilijk is om op te staan, eens voor om lekker te blijven liggen en breng dan de dag samen in bed door.

5. En als je echt ontdeugend wilt zijn, nodig hem dan eens uit voor een etentje en kleed je voor de gelegenheid in een supersexy jurkje of rokje… zonder slipje! Dit laatste fluister je hem zachtjes in zijn oor als jullie hebben plaatsgenomen in een donker hoekje van het restaurant. Hij zal gek worden van opwinding!

In samenwerking met TRENDYSTYLE.NET

 

Lees Trendystyle, modetrends, kapsels en makeup. Klik hier

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg ADVERSUS toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

GESPONSORDE LINKS
MEER OP ADVERSUS

Audi e-tron S maakt elektrisch rijden nog sportiever

Met de e-tron S introduceert Audi een extra sportieve uitvoering van de elektrische e-tron en e-tron Sportback. De unieke aandrijflijn met drie elektromotoren is in de Audi e-tron S goed voor een systeemvermogen van 370 kW/503 pk en een koppel van…