5 REDENEN OM N.I.E.T MET HAAR NAAR BED TE GAAN

niet-naar-bed-580

Soms zou je je haren uit je hoofd willen trekken. Waarom ben je in hemelsnaam met haar naar bed gegaan? Een passionele nacht (zo passievol was’ie nu ook weer niet!) was alles wat erna kwam niet waard. Zou je terug kunnen in de tijd, dan zou je er niet meer aan beginnen.

Voorkom dit soort situaties en luister naar de alarmbellen. Dit zijn 5 redenen om NIET met haar naar bed te gaan (ook al is zij er wel voor te vinden!).

1. Jullie zitten in een verschillende levensfase

Jij bent jong en speels en denkt er niet aan om je te binden, zij zit in een andere levensfase en hoort de huwelijksbellen al luiden. Bezint eer ge begint… tenzij je dolverliefd op haar bent… Oké mannen, algemene regels zijn moeilijk te geven.

2. Zij is nog maagd

Alles hangt natuurlijk altijd van de situatie af. Ben je dolverliefd en wil je leven verder samen met deze vrouw doorbrengen, dan zou je de ‘verantwoordelijkheid’ wel eens willen nemen. Maar in andere gevallen laten we het aan jouw gezond verstand over :-) Risico’s die je loopt: een minder passionele nacht met heel wat minder ‘feedback’ dan waar je op gehoopt had, mogelijk gestuntel, emotionele problemen (voor, tijdens en erna) en ongewoon veel binding van haar kant.

3. Zij is aantrekkelijk maar het voelt gewoon niet goed

Zij is aantrekkelijk maar je hebt er geen goed gevoel bij. Een paar voorbeelden? Luister naar de alarmbellen als ze maar blijft doorpraten over haar ex, als haar verhalen niet kloppen, als je vreemde trekjes in haar opmerkt die je niet bevallen… Hoe aantrekkelijk ze ook is, slaap er nog een nachtje over (alleen!).

4. Zij is te overtuigd van haar succes

Uit strategische oogpunten kan het soms heel verstandig zijn om niet direct een ‘move’ te maken, zeker als zij te overtuigd is van haar succes. Laat haar maar even wachten! Lok haar uit haar tent. Speel het zo dat ZIJ als eerste de move maakt.

5. Zij heeft soms opeens zo’n lage stem die je niet overtuigt

en verder heeft ze schoenmaatje 43 :-)

 

Lees Trendystyle, modetrends, kapsels en makeup. Klik hier

 

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg ADVERSUS toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

GESPONSORDE LINKS
MEER OP ADVERSUS