Annika Krijt. Models we love!

annika-krijt-04
Annika Krijt

Wij ontmoetten Annika Krijt voor het eerst backstage bij Elie Saab in Parijs (maart 2015). Het Nederlandse model had toen top (mode)weken. Ze liep onder meer voor Burberry, Moschino, Balenciaga, Cristian Dior en natuurlijk Elie Saab waar wij haar ‘ontdekten’. Sindsdien is het er voor Annika alleen maar drukker op geworden.

De catwalks zijn een perfecte ‘vitrine’ voor een model en heb je eenmaal de grote shows gelopen, dan stromen de opdrachten binnen. Annika blijft superjobs in de wacht slepen. Ze verscheen onlangs in onder meer Vogue Japan en Numero China (met een werkelijk schitterende editorial met een witte kat). Met haar sensuele look verovert ze de modewereld.

Afgelopen modeweek (september 2015) zagen we Annika terug bij Leonard, wederom in Parijs. Ze was er sinds de eerste keer dat we haar gezien hadden alleen maar mooier op geworden en poseerde ongedwongen voor onze camera. Een kleine ‘privé-shoot’ voor Adversus :-)

Bekijk de foto’s maar goed want van dit model ga je nog veel horen!

annika-krijt-05
Annika Krijt
annika-krijt-03
Annika Krijt
annika-krijt-02
Annika Krijt
annika-krijt-01
Annika Krijt

 

Lees Trendystyle, modetrends, kapsels en makeup. Klik hier

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg ADVERSUS toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

GESPONSORDE LINKS
MEER OP ADVERSUS
De nieuwe BMW 4 Serie Coupé

De nieuwe BMW 4 Serie Coupé

De marktintroductie van de nieuwe BMW 4 Serie Coupé is in oktober 2020. De productie vindt plaats in de BMW fabriek in Dingolfing. Prijzen maakt BMW later deze zomer bekend.