De nieuwe BMW M8 Competition Coupé, BMW M8 Competition Cabrio en BMW M8 Competition Gran Coupé

De BMW M8 Competition Coupé, de BMW M8 Competition Cabriolet en de BMW M8 Competition Gran Coupé worden gekenmerkt door uitstekende prestaties, fascinerende luxe en een zelfverzekerde uitstraling…

De nieuwe BMW M8 Competition Coupé, BMW M8 Competition Cabrio en BMW M8 Competition Gran Coupé
De nieuwe BMW M8 Competition Coupé, BMW M8 Competition Cabrio en BMW M8 Competition Gran Coupé

BMW M GmbH heeft zijn high-performance sportauto voor het luxesegment een uitvoerige update gegeven. Vanaf maart 2022 is de weergaloze combinatie van prestaties en exclusiviteit te ervaren in super geconcentreerde vorm. Het sportieve en luxueuze karakter van de nieuwe BMW M8 Competition Coupé*, BMW M8 Competition Cabrio* en BMW M8 Competition Gran Coupé* is zowel vanbuiten als vanbinnen verder aangescherpt en gecombineerd met optimale connectiviteit.

Acht nieuwe carrosseriekleuren en 20 inch lichtmetalen M wielen in Sterspaak styling versterken het expressieve design van de luxueuze high-performance modellen en maken het mogelijk om de auto naar wens van de klant samen te stellen. Voor het eerst zijn ook M koplampen Shadow Line leverbaar.

Nieuwe uitgebreide lederuitrusting Merino/Alcantara in Schwarz/Sakhir Orange is voor het eerst leverbaar voor de standaard M Sportstoelen en de optionele M Carbon kuipstoelen met aanzienlijk meer Alcantara delen.

Verhoogd bedieningsgemak dankzij nieuw Touch Control Display voor het BMW iDrive bedieningssysteem. Het touchscreen meet nu 12,3 inch.

Uitzonderlijke prestaties: hoogtoerige 460 kW (625 pk) V8 motor met M TwinPower Turbo technologie, 8-traps Steptronic transmissie met Drivelogic, M xDrive vierwielaandrijving en Actief M Sperdifferentieel maken een acceleratie mogelijk van 0 naar 100 km/h in 3,2 seconden (BMW M8 Competition Coupé, BMW M8 Competition Gran Coupé) of 3,3 seconden (BMW M8 Competition Cabrio).

Zeer hoge stijfheid van de carrosserie en een modelspecifiek onderstel met elektronisch aangestuurde demping zorgen voor de voor M modellen kenmerkende combinatie van dynamiek, wendbaarheid en precisie.

Uitgebreide mogelijkheden om de rijbeleving naar wens aan te passen via de Setup toets, die direct toegang biedt tot de voertuiginstellingen en de M Mode. Hiermee kunnen de instellingen voor de displays en assistentiesystemen volledig naar wens worden aangepast.

Exclusieve standaarduitrusting omvat onder meer BMW Laserlight, BMW Head-Up Display, BMW Live Cockpit Professional, Harman Kardon Surround Sound System, Driving Assistant en Parking Assistant.

* Het brandstofverbruik van de nieuwe BMW 8 Serie M modellen bedraagt gemiddeld 11,0 – 11,6 l/100 km en de CO2 emissie gemiddeld 251–264 g/km. Deze waarden zijn vastgesteld volgens de WLTP cyclus. Alle cijfers met betrekking tot prestaties, verbruik en emissies zijn voorlopige cijfers.

CO2 EMISSIONS & CONSUMPTION.

BMW M8 Competition Coupe.
Combined fuel consumption: 11.4 – 11.0 l/100 km according to WLTP; Combined CO2 emissions: 260 – 251 g/km

BMW M8 Competition Convertible.
Combined fuel consumption: 11.6 – 11.2 l/100 km according to WLTP; Combined CO2 emissions: 264 – 255 g/km

BMW M8 Competition Gran Coupe.
Combined fuel consumption: 11.6 – 11.2 l/100 km according to WLTP; Combined CO2 emissions: 264 – 256 g/km.

Lees Trendystyle, modetrends, kapsels en makeup. Klik hier

 

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg ADVERSUS toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

MEER OP ADVERSUS