De nieuwe PEUGEOT 308 SW: het nieuwe gezicht van PEUGEOT

Net als de nieuwe PEUGEOT 308 Berline is de nieuwe PEUGEOT 308 SW van topklasse en voorzien van state-of-the-art technologie. Daarbij biedt de nieuwe en verbeterde…

De nieuwe PEUGEOT 308 SW: het nieuwe gezicht van PEUGEOT
De nieuwe PEUGEOT 308 SW: het nieuwe gezicht van PEUGEOT

PEUGEOT presenteert de nieuwe PEUGEOT 308 SW. Het model combineert een expressieve stijl met een sportief profiel en een geraffineerd vormgegeven achterzijde. De nieuwe 308 SW is efficiënt en ultramodern, zonder afbreuk te doen aan de essentie en de verwachtingen van klanten in het segment van de compacte stationwagen.

De nieuwe PEUGEOT 308 SW is een echte blikvanger en biedt:

  • Veel ruimte voor passagiers dankzij de lengte van 4,64 meter en wielbasis van 2,73 meter.
  • Een hoge mate van efficiëntie dankzij het aerodynamisch geoptimaliseerde ontwerp met een Cx-waarde van 0,277 en een SCx-waarde van 0,618 m2, resulterend in een indrukwekkend lage CO2-uitstoot en brandstofconsumptie.
  • Tal van opbergvakken in het interieur en een grote middenconsole die plaats biedt aan dagelijkse spullen van inzittenden voorin.
  • Veel gebruiksgemak dankzij de in delen (40/20/40) neerklapbare achterbank met bediening vanuit de bagageruimte, bagageruimtevloer met twee hoogtestanden en automatisch te openen en sluiten achterklep voor gemakkelijke toegang als de bestuurder zijn handen vol heeft.
  • Riante bagageruimte van 608 liter tot maximaal 1.634 liter met neergeklapte achterbank.

Net als de nieuwe PEUGEOT 308 Berline is de nieuwe PEUGEOT 308 SW van topklasse en voorzien van state-of-the-art technologie. Daarbij biedt de nieuwe en verbeterde PEUGEOT i‑Cockpit® een nieuwe ervaring dankzij:

  • Het nieuwe compacte stuurwiel, uitgerust met bedieningselementen en optioneel stuurwielverwarming.
  • Het driedimensionale digitale head-up instrumentenpaneel op ooghoogte met een 10‑inch digitaal display.
  • De innovatieve 10-inch HD-touchscreen met het nieuwe, intuïtieve infotainmentsysteem PEUGEOT i-Connect® Advanced met de kenmerkende bediening en omgeving van een smartphone.
  • De nieuwe i-toggles ter vervanging van de fysieke knoppen van de klimaatregeling, waarbij elke i-toggle-knop volledig configureerbaar is en een snelkoppeling vormt naar een specifieke functie op het centrale beeldscherm.
  • Connectiviteit met vier USB-C-aansluitingen, draadloze mirroring-functie en de mogelijkheid om twee telefoons tegelijk via Bluetooth te verbinden.

 

Lees Trendystyle, modetrends, kapsels en makeup. Klik hier

 

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg ADVERSUS toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

GESPONSORDE LINKS
MEER OP ADVERSUS