Nieuwe Land Rover Discovery: efficiënte motoren, verbeterde connectiviteit en meer comfort

Land Rover presenteert de nieuwe Discovery, de premium familie-SUV die al meer dan 30 jaar klaar is voor elk gezinsavontuur. De nieuwe Discovery combineert…

Nieuwe Land Rover Discovery: efficiënte motoren, verbeterde connectiviteit en meer comfort
Nieuwe Land Rover Discovery: efficiënte motoren, verbeterde connectiviteit en meer comfort

Land Rover presenteert de nieuwe Discovery, de premium familie-SUV die al meer dan 30 jaar klaar is voor elk gezinsavontuur. De nieuwe Discovery combineert een designevolutie met een ruim en veelzijdig interieur en superieur comfort en gebruiksgemak, onder meer dankzij het innovatieve Pivi Pro-infotainmentsysteem. De Discovery is leverbaar met de keuze uit krachtige en efficiënte zescilinder Ingenium-benzine- en dieselmotoren van de nieuwste generatie. Door alle vernieuwingen blijft de Land Rover Discovery een van de meest capabele, verbonden en veelzijdige premium SUV’s met zeven zitplaatsen die leverbaar zijn.

De nieuwe Land Rover Discovery is verfijnder, begeerlijker en efficiënter dan ooit dankzij het nieuwe voertuigplatform Electrical Vehicle Architecture dat meerdere geavanceerde technologieën ondersteunt. Tegelijkertijd behoudt de Discovery zijn toonaangevende offroad-capaciteiten en trekkracht. De ‘New Discovery’ legt met het vernieuwde Terrain Response 2-systeem, Software-Over-The-Air (SOTA) updates en nieuwe Cabin Air Filtration zijn rijders meer dan ooit in de watten.

Verfijnd ontwerp
Het onderscheidende karakter en de geoptimaliseerde proporties van de nieuwe Discovery staan voor meer dan drie decennia van designrevolutie. Typische designkenmerken – zoals de ‘clamshell’-motorkap, het ‘zwevende’ dak en de opvallende C-stijl van de carrosserie – zijn hierbij behouden. De nieuwe Discovery vertegenwoordigt een gedurfde evolutie van zijn exterieurdesign en oogt zelfverzekerder dan ooit tevoren.

MEER OP ADVERSUS