Peugeot 508 AVANTAGE SERIES

De Peugeot 508 wordt na de zomer leverbaar met de PureTech 130 EAT8 motor. Hiermee wordt de Peugeot 508 voor een grotere doelgroep bereikbaar. Wie echter voor hetzelfde maandbedrag een Peugeot…

Peugeot 508 AVANTAGE SERIES
Peugeot 508 AVANTAGE SERIES

De Peugeot 508 wordt na de zomer leverbaar met de PureTech 130 EAT8 motor. Hiermee wordt de Peugeot 508 voor een grotere doelgroep bereikbaar. Wie echter voor hetzelfde maandbedrag een Peugeot met de veel sterkere PureTech 180 EAT8 wil rijden, kiest nu een 508 AVANTAGE SERIES: een aanbieding waarbij je vrijwel direct kunt instappen in een Peugeot 508 of 508SW uit voorraad. De AVANTAGE SERIES vanafprijzen* zijn € 32.180,- voor de Berline en € 33.780,- voor de SW.

Bij de Peugeot 508 AVANTAGE SERIES heeft u keuze uit benzine, diesel en plug-in hybrid. Naast de al rijke standaarduitrusting zijn ze bovendien rijkelijk voorzien van opties die de dagelijkse rit een stuk veraangenamen. Een groot deel van de beschikbare auto’s is optioneel uitgerust met:

Night Vision voor meer zicht in het donker, uniek in het segment. Dit systeem maakt gebruik van een infraroodcamera die levende wezens vóór de auto waarneemt in het donker of bij slecht zicht. Het garandeert een detectie tot 200 meter en dat is verder dan het bereik van de koplampen. Het infraroodbeeld wordt weergegeven op het digitale display, dus binnen het gezichtsveld van de bestuurder voor maximale veiligheid.

Een adaptieve cruise control met Stop & Go functie (in combinatie met de EAT8 automaat) met een instelbare afstand tot de volgende auto. Als de auto in een file niet langer dan 3 seconden stil heeft gestaan, trekt de auto zelf weer op. Als de auto langer stil stond, voldoet het aanraken van het gaspedaal of de bedieningsknop achter het stuur om de snelheid te hervatten De functie is beschikbaar vanaf 0 km/h.

Lane Positioning Assist, met mogelijkheid tot kiezen van de positie in het baanvak door de bestuurder (gekoppeld aan adaptieve cruise control met Stop & Go functie).

Full Park Assist met de functie omgevingsbewaking Flankguard (alleen in combinatie met de EAT8 automaat). In dit geval regelt het systeem automatisch het sturen, versnellen en remmen bij in- en uitparkeren.

MEER OP ADVERSUS
Nieuwe Porsche 911 Turbo: na 45 jaar nog steeds de benchmark

Nieuwe Porsche 911 Turbo: na 45 jaar nog steeds de benchmark

De Porsche 911 Turbo is al 45 jaar de belichaming van de high-performance sportwagen voor dagelijks gebruik. Na de introductie van de 911 Turbo S afgelopen maart brengt Porsche nu de nieuwe 911 Turbo Coupé en Cabriolet op de markt – nog krachtiger, sneller en individueler dan hun voorgangers. 

Triceps trainen

Triceps trainen

De oefening aan de parallel-bar is een heel complete oefening. Doe maximaal 10 tot 12 repetities. Als je het gevoel hebt dat de beweging een beetje te gemakkelijk wordt, hang dan een paar…