10 Dingen waar vrouwen op afknappen…

dettagli-uomo-1200

Vrouwen kijken naar die sportieve auto, ze kijken naar je modieuze outfit, naar je Facebook pagina waar een reisgids bij verbleekt, maar vrouwen kijken ook naar andere dingen (en niet alleen vrouwen, om eerlijk te zijn…).

Dames kijken, luisteren, observeren, analyseren en leiden dingen uit details af waar wij mannen in de verste verte niet op zouden komen. Of beter gezegd, je zou er zelf niet op komen maar als je het eenmaal weet, dan is het allemaal wel logisch en kun je er zelfs je voordeel mee doen.

Maar doe je dat ook? Check deze lijst van aandachtspunten/afknappers maar eens en doe er iets mee. Misschien weet je dan meteen waarom je vorige date geen succes geworden is (en waarom de volgende date dat wel gaat worden!).

10 Dingen waar vrouwen op afknappen (en die je gemakkelijk kunt voorkomen):

  1. Vieze en onverzorgde nagels, helemaal erg als ze afgebeten zijn. Onverzorgde voeten zijn natuurlijk ook uit den boze…
  2. Ongewenste haargroei: uit oren, neus, onverzorgde bakkenbaarden, nekhaar… Afscheren die handel!
  3. Een onverzorgd gebit. Je hebt dan misschien geen (valse) tandpastalach als die van een Amerikaanse acteur, maar je tanden moeten wel schoon en verzorgd zijn, en liefst zo wit mogelijk.
  4. En nu we het erover hebben… hoe staat het met je adem? Een slechte adem is een ongelooflijke afknapper. Jongens, schaf flosdraad, mondwater en kauwgom zonder suiker voor noodgevallen aan. Teveel werk? Kop op!
  5. Pukkeltjes in het gezicht. Natuurlijk kun je er niets aan doen dat je huid zo reageert – het is op zich al erg genoeg dat je ermee te maken krijgt – maar je hoeft niet zomaar alles over je heen te laten komen. Kom in actie: houd je huid goed schoon, raak ‘m niet aan met vieze vingers, raadpleeg een dermatoloog. Kortom, doe iets!
  6. Een onverzorgde huid is net zo erg. Ook mannen gebruiken tegenwoordig crèmes, wist je dat? Ga die vale, droge huid te lijf met een hydraterende crème (kost niet veel). Je huid ziet er meteen stukken beter uit!
  7. Teveel gel of teveel product in je haar. De kunst is er ‘moeiteloos cool’ uitzien. Alsof het je allemaal aan komt waaien en je ’s morgens zo je bed uit komt. Een haarproduct moet je haar ondersteunen, niet overheersen.
  8. Hoe je het ook wendt of keert, vrouwen houden in het algemeen niet van baarden. Gebruik dus een scherp en schoon scheermesje, pas op dat je je niet snijdt en ga voor een gladde huid die je goed naverzorgt met een vochtinbrengende crème (sorry hipsters, maar gladde wangen doen het toch echt beter).
  9. Voor het geval je date zo goed verloopt dat je op de eerste avond al bij plan B uitkomt, zorg je ervoor dat je haargroei over je hele lichaam goed verzorgd en waar nodig verwijderd is. We zijn geen voorstander van alles weg maar wat korter haar daaronder, kan het esthetisch gezien (als je begrijpt wat we bedoelen) geen kwaad…
  10. Last but not least: vermijd lichaamsgeurtjes. Douche, baad, gebruik deodorant.

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg ADVERSUS toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

MEER OP ADVERSUS.NL