Kapseltrends heren 2021. Grote volumes maar ook korte, softe crop cuts

Langer, groter. De kapseltrends voor 2021 staan in het teken van grote volumes (more is more!) mààr er is een tegentrend: de crop cut is net zo cool!

Kapseltrends heren 2021. Crop cuts
Kapseltrends heren 2021. Korte, softe crop cuts. Photo: courtesy of Etro

De haarlengtes worden langer, de volumes worden groter. Beweging, slag en krul zijn supertrendy. Maar… er is ook een tegentrend. De crop cut. De kapseltrends voor 2021 laten korte, militaire maar ook wat zachtere en rondere crop kapsels zien.

Kapseltrends heren 2021. Korte, softe crop cuts
Kapseltrends heren 2021. Korte, softe crop cuts. Photo: courtesy of Ermenegildo Zegna

Het crop kapsel voor zomer 2021 doet denken aan dat van Jake Gyllenhaal in de boxing movie Southpaw. Kort, een beetje agressief, sterk, maar tegelijkertijd is de vorm vrij klassiek en rond.

Kapseltrends heren 2021. Korte, softe crop cuts
Kapseltrends heren 2021. Korte, softe crop cuts. Photo: courtesy of Iceberg

Het crop kapsel wordt op dit moment veel geknipt. Het is ideaal voor heren met wat dikker haar. Je kunt – of beter gezegd: je kapper kan – er bovenop het hoofd interessante volumes en vormen mee creëren. Hierdoor krijgt je crop kapsel een spannende, eigentijdse twist mee.

Kapseltrends heren zomer 2020. Kort herenkapsel
Kapseltrends heren 2021. Kort herenkapsel. Foto: Charlotte Mesman

Met behulp van haarstylingsproducten kan je vervolgens, ook al is je haar dan kort, meerdere looks creëren. Een goede haarsnit is dus nog altijd de basis voor een geslaagde hair look.

Kapseltrends zomer 2020. Deze superkorte herenkapsels zijn cool
Kapseltrends 2021. Deze superkorte herenkapsels zijn cool. Foto: Mauro Pilotto

Ook op de catwalks voor lente zomer 2021 zagen we heren met crop kapsels. Bekijk de kapsels maar eens en laat je inspireren.

ADVERSUS    

Lees Trendystyle, modetrends, kapsels en makeup. Klik hier

 

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg ADVERSUS toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

MEER OP ADVERSUS