Kapseltrends man zomer 2021. Grote volumes met jongensachtige rock feeling

De kapseltrends voor de heren voor zomer 2021 staan in het teken van grote volumes. De feeling is jongensachtig met een rock twist.

met jongensachtige rock feeling
Kapseltrends man zomer 2021. Grote volumes met jongensachtige rock feeling. Ph. Charlotte Mesman

De herenkapsels die je op deze pagina ziet, geven een goed beeld van de kapseltrends voor de heren voor zomer 2021. Het komende seizoen draait het om vormen, grote volumes en natuurlijke bewegingen. De haarsnitten versterken de textuur van je haar; de styling is fashionable jongensachtig met een rock attitude. De lange pony of lok – het is maar hoe je het wilt noemen – verzacht het silhouet.

Kapseltrends winter 2020 2021. Lange herenkapsels
Kapseltrends man zomer 2021. Grote volumes met jongensachtige rock feeling. Modeshow: Fendi. Foto: Mauro Pilotto
Streetstyle mode trends winter 2020 2021. Bomber jacket
Kapseltrends man zomer 2021. Grote volumes met jongensachtige rock feeling. Foto: Charlotte Mesman

Dit soort kapsels zien we steeds vaker op de catwalks, maar ook op straat voorbijkomen. Het begon met langere haarlengtes voor de heren. Die trend is nu uitgegroeid tot grote volumes. Lang(er) haar in de nek is zeker nog een trend maar er wordt ook in de hoogte gewerkt, met volumes bovenop het hoofd.

met jongensachtige rock feeling
met jongensachtige rock feeling. Ph. Charlotte Mesman

In een zeker opzicht lijken de kapseltrends voor zomer 2021 voor de heren hier (steeds meer) op die van de dames. Lieten de heren vroeger hun krullen of slag maar al te graag wegknippen of styleden ze natuurlijke bewegingen glad, nu gaat het erom om ze te accentueren.

Bekijk de kapselfoto’s maar eens en geef je eigen haarcoupe voor 2021 zo’n jongensachtige rock twist mee.

ADVERSUS

Lees Trendystyle, modetrends, kapsels en makeup. Klik hier

 

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg ADVERSUS toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

MEER OP ADVERSUS