BMW X5 M en X6 M Black Fire Edition

BMW X5 M en X6 M Black Fire Edition
BMW X5 M en X6 M Black Fire Edition

In augustus 2017 brengt BMW M de ultieme versie van de BMW X5 M en X6 M; de Black Fire Edition. Deze uitvoering wordt wereldwijd in een oplage van 500 stuks gebouwd. Twaalf hiervan zijn aan Nederland toegekend. Beide modellen kosten €200.000 (consumentenadviesprijs).

Het exterieur van de de Black Fire Edition is volledig uitgevoerd in Saphirschwarz metallic. De grille is volledig uitgevoerd in hoogglanszwart evenals de 21 inch lichtmetalen wielen. Daarnaast zijn de spiegelkappen uitgevoerd in carbon.

In het interieur van de X5 M en X6 M Black Fire Edition is grote nadruk gelegd op hoogstaande kwaliteit en exclusiviteit. De M Multifunctionele voorstoelen zijn bekleed met BMW Individual ‘Merino’ lederen bekleding in een unieke combinatie van Schwarz en Mugellorot. Dit kleurenthema is doorgetrokken naar de middenconsole. Zowel de hemelbekleding als het BMW M Performance sportstuurwiel zijn bekleed met alcantara met accenten in de kleuren van BMW M. Het ‘Edition Black Fire’-logo is verwerkt in de Pianolak interieurlijsten.

Zowel de X5 M als de X6 M Black Fire Edition genereert 423 kW/575 pk en een koppel van 750 Nm. In combinatie met de automatische 8-traps M Steptronic sporttransmissie met Drivelogic sprinten de beide modellen in slechts 4,2 seconden naar 100 km/h.

 

Lees Trendystyle, modetrends, kapsels en makeup. Klik hier

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg ADVERSUS toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

GESPONSORDE LINKS
MEER OP ADVERSUS
De nieuwe BMW 4 Serie Coupé

De nieuwe BMW 4 Serie Coupé

De marktintroductie van de nieuwe BMW 4 Serie Coupé is in oktober 2020. De productie vindt plaats in de BMW fabriek in Dingolfing. Prijzen maakt BMW later deze zomer bekend.