Creed

creedCreed is een nieuw hoofdstuk in het ‘Rocky’- verhaal en de voor een Oscar® genomineerde Sylvester Stallone speelt wederom zijn iconische rol.

Adonis Johnson (Michael B. Jordan) heeft zijn beroemde vader nooit gekend, wereldkampioen zwaargewicht Apollo Creed stierf voordat hij geboren werd. Toch is het niet te ontkennen dat boksen in zijn bloed zit en vertrekt Adonis naar Philadelphia, de plek van de legendarische bokswedstrijd tussen Apollo Creed en de ruige nieuwkomer genaamd Rocky Balboa.

Eenmaal in de stad aangekomen, zoekt Adonis Rocky (Stallone) op en vraagt hem om zijn trainer te worden. Ondanks dat Rocky aangeeft dat hij voorgoed uit de bokswereld is gestapt, ziet hij in Adonis de kracht en vastberadenheid die hij ook ooit in Apollo zag. Een felle rivaal, wie zijn beste vriend werd. Rocky gaat uiteindelijk akkoord de jonge vechter te trainen, zelfs als de voormalige kampioen hem moet voorbereiden op een bokser die dodelijker is dan zijn eigen tegenstanders ooit waren in de ring.

Met Rocky aan zijn zijde, duurt het niet lang voordat Adonis zijn kans krijgt op de titel …, maar kan hij naast het doorzettingsvermogen ook het hart van een echte vechter ontwikkelen voordat hij de ring instapt? De film herenigt regisseur Ryan Coogler met zijn ‘Fruitvale Station’ ster Michael B. Jordan als de zoon van Apollo Creed. Creed is een nieuw hoofdstuk in het ‘Rocky’- verhaal en de voor een Oscar® genomineerde Sylvester Stallone speelt wederom zijn iconische rol.

Cast & crew
Michael B. Jordan: Acteur
Sylvester Stallone: Acteur
Tessa Thompson: Actrice
Phylicia Rashad: Actrice
Regie Ryan Coogler
Genre actie , drama
Land VS
Lengte 133 min.
Jaartal 2015
Bioscoop 21-01-2016

 

Lees Trendystyle, modetrends, kapsels en makeup. Klik hier

 

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg ADVERSUS toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

GESPONSORDE LINKS
MEER OP ADVERSUS