Fashion model Taja Feistner over haar tatoeage

In een periode waarin de fashion modellen op de mode catwalks nogal – tja, hoe zullen we het zeggen? – ‘lelijk’ zijn, is Taja Feistner een welkome uitzondering op de regel. Taja is niet alleen uitzonderlijk mooi en expressief, maar ook vrouwelijk en sexy, iets wat in de modewereld bijna niet meer lijkt te mogen. Taja is absoluut één van onze favoriete modellen.

Tijdens de Milan Fashion Week zagen we Taja op de catwalks van de belangrijkste modehuizen. Het Amerikaanse model (afkomstig uit Ohio) liep onder meer voor Dolce & Gabbana, Antonio Marras, Trussardi en Les Copains.

Backstage bij Les Copains vroegen we Taja om ons iets meer te vertellen over de indrukwekkende tatoeage op haar rug, iets heel ongewoons voor een fashion model van haar kaliber.

Wat is de betekenis van deze tatoeage? En wat vinden de modeontwerpers ervan? Heeft zo’n tatoeage invloed op de opdrachten die ze krijgt? Taja vertelt het je allemaal in dit video interview. Bekijk de video maar eens!

 

Lees Trendystyle, modetrends, kapsels en makeup. Klik hier

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg ADVERSUS toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

GESPONSORDE LINKS
MEER OP ADVERSUS
De nieuwe BMW 4 Serie Coupé

De nieuwe BMW 4 Serie Coupé

De marktintroductie van de nieuwe BMW 4 Serie Coupé is in oktober 2020. De productie vindt plaats in de BMW fabriek in Dingolfing. Prijzen maakt BMW later deze zomer bekend.