10 Dingen die vrouwen haten in mannen outfits

Kledingadvies mannen
10 Dingen die vrouwen haten in mannen outfits

Wat jij mooi vindt, valt niet altijd bij haar in de smaak. Natuurlijk is het omgekeerde ook waar. Niet altijd vind jij dat zij er even mooi uitziet. Er zijn echt dingen waar we allemaal een bloedhekel aan hebben. En om de lieve vrede zeg je het haar niet altijd. Dat geldt ook voor haar. Het kan voorkomen dat jij denkt er super uit te zien en zij… haat je look! Om dit soort situaties te voorkomen een lijstje met 10 dingen die vrouwen haten in een heren outfit:

1. Witte sokken

Ze staan ongetwijfeld op nummer 1. Witte sokken zijn een no-no. Alleen in de sportschool kom je ermee weg

2. Bilsplit in zicht

Heren, de tailles zijn de afgelopen jaren hoger geworden. Houd die billen binnen boord! Zij haat het om je ‘vallei’ te moeten zien.

3. Beanies

Dacht je dat je er trendy bijliep, blijkt dat (tenminste een deel van de) vrouwen beanies op een mannenhoofd niet kan uitstaan!

4. Camouflageprints

Een andere, misschien onverwachte, afknapper voor vrouwen is de camouflageprint. Ga je voor camo, doe het dan op een superchique manier.

5. Nepleer

Beter geen leer dan nepleer vinden veel vrouwen.

6. Harembroeken

Ha, eindelijk een item waarover mannen en vrouwen het met elkaar eens zijn. Het is absoluut gezien één van de meest gehate kledingstukken.

7. Wit ondergoed

Die witte sokken mogen in de ban, maar dat geldt ook voor wit ondergoed. Ga voor zwart of grijs. Wit is voor kleine kindertjes.

8. Gilets

De enige manier waarop je met een gilet goed wegkomt, is in een driedelig pak. Anders is een gilet – zeker op de blote huid – een no-no. Hetzelfde geldt overigens voor nethemden!

9. Diepe V-hals met borsthaar

Houd het beschaafd. Ga voor T-shirts met een ronde nek of een niet al te diepe V-hals.

10. Zonnebrillen na zonsondergang

Zet die zonnebril af als de zon niet meer schijnt! Ze wil je in je ogen kijken.

ADVERSUS

 

Lees Trendystyle, modetrends, kapsels en makeup. Klik hier

 

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg ADVERSUS toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

GESPONSORDE LINKS
MEER OP ADVERSUS