5 Tips voor een winterlook in lichte kleuren

streetstyle-man-milaan-03
Stoere streetstyle look in lichte kleuren, ph. Charlotte Mesman

Er komt een moment waarop je al die donkere winterkleren (en winterkleuren) niet meer kunt zien en zeker niet meer wilt dragen, vooral als we richting het voorjaar gaan. Hier zijn 5 tips voor een stoere en stijlvolle winterlook in lichte kleuren.

1. Neem een witte broek als uitgangspunt. Een witte broek mag tegenwoordig ook in de winter. Je kunt ‘m met donkere kleuren combineren, maar ook met cameltinten zoals op deze foto’s.

streetstyle-man-milaan-02
Stoere streetstyle look in lichte kleuren, ph. Charlotte Mesman

2. Combineer een witte broek met een winterwitte dikke coltrui. Deze combinatie is helemaal perfect. Je kunt er alle kanten mee op. Het is een ongelooflijk veelzijdig basis.

3. Heb je de basis eenmaal gelegd, dan kies je – al naar gelang je mood en de omstandigheden – een stoer jack of mooie overjas. Het maakt eigenlijk niet uit wat je over een witte broek met winterwitte coltrui draagt. Alles staat mooi: van leren jack tot spijkerjack, van parka tot lange overjas.

4. Voor een trendy look draag je je broek tot net boven de enkels. Een handig kleermaker maakt jouw lange broek in een handomdraai korter. Het is dé trend van nu om wat kortere broeken te dragen.

streetstyle-man-milaan-01
Stoere streetstyle look in lichte kleuren, ph. Charlotte Mesman

5. Maak het geheel af met witte sneakers. Hiermee kan het niet misgaan. Kies je sokken met zorg en klaar ben jij. Die dame aan je zij (zie d  e foto) komt nu wel vanzelf :-)

 

Lees Trendystyle, modetrends, kapsels en makeup. Klik hier

 

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg ADVERSUS toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

GESPONSORDE LINKS
MEER OP ADVERSUS