Ari Westphal. Models we like

ari-westphal-01
Ari Westphal backstage bij Elisabetta Franchi herfst winter 2016 2017, ph. Charlotte Mesman

Een model dat je tijdens de modeweken letterlijk niet over het hoofd kunt zien, is Ari Westphal. Het eerste showseizoen (zomer 2016) van deze 20 jarige schoonheid, van Italiaans-Duits-Afrikaanse afkomst, was direct een enorm succes.

ari-westphal-02
Ari Westphal backstage bij Max Mara herfst winter 2016 2017, ph. Mauro Pilotto

Ari liep voor Chloé, Sonia Rykiel, Vivienne Westwood, Acne Studios en Leonard. Het was bij de laatste show dat we haar leerden kennen en we waren direct getroffen door haar sensuele look en haar bijna hypnotiserende ogen.

Ari’s korte, dikke krullenbos heeft natuurlijk ook een steentje aan haar succes bijgedragen. Overigens was deze bijzondere hair cut het resultaat van een dramatische kappersfout.

ari-westphal-05
Ari Westphal backstage bij Elisabetta Franchi herfst winter 2016 2017, ph. Mauro Pilotto
ari-westphal-04
Ari Westphal backstage bij Elisabetta Franchi herfst winter 2016 2017, ph. Mauro Pilotto
ari-westphal-03
Ari Westphal backstage bij Leonard lente zomer 2016, ph. Charlotte Mesman

Toen Ari’s halflange haar een paar seizoenen geleden aan een knipbeurt toe was, haalde de kapper er 12 centimeter in plaats van de overeengekomen 2 centimeter af. Ari was wanhopig. Een weeklang kwam ze het huis niet uit maar uiteindelijk moest ze haar modellenbureau wel op de hoogte stellen van haar desastreuze nieuwe haarcoupe. Haar agent stuurde haar naar een topkapper en die maakte er iets moois van. Sindsdien draagt Ari haar haar kort; ze is dolblij met haar bijzondere coupe.

We love her look! Wat jullie?

 

Lees Trendystyle, modetrends, kapsels en makeup. Klik hier

 

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg ADVERSUS toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

GESPONSORDE LINKS
MEER OP ADVERSUS