Copy the look.  De eclectische hipster (waarschuwing: dit is vrij extreem)

Hipsterlook
De eclectische hipsterlook

Creatief directeur Alessandro Michele van Gucci heeft de modewereld behoorlijk op z’n kop gezet. Zijn stijl wordt wel omschreven als ‘eclectisch’. Het is een spannende mix van nostalgische en moderne invloeden, van jaren ’70 en vintage items. Verleden, heden en toekomst smelten samen. Geen regel die houdt. Imperfecties staan centraal in zijn mode.

Het is een stijl die fashionista’s enorm aanspreekt. De look is vrij extreem, niet voor iedereen weggelegd, maar je kunt er ook op een meer ingetogen manier mee omgaan.

Op deze foto’s zie je een vrij heftige interpretatie. Het is maar een voorbeeld om je te laten zien dat de mode aan geen regel gebonden is. Laat je fantasie gaan. Fashion is fun!
P.S. We staan niet in voor de reactie van je werkgever als je zo voor de dag komt :-) Tenzij je in de mode of een andere creatieve omgeving werkt natuurlijk…

Hipsterlook
De eclectische hipsterlook
MEER OP ADVERSUS
Wat eet je na het trainen in de sportschool?

Wat eet je na het trainen in de sportschool?

Allereerst willen we je eraan herinneren dat het ook heel belangrijk is wat je tijdens de krachttraining tot je neemt. Daar kunnen we kort over zijn. Het enige dat je tijdens het trainen kunt consumeren, zijn drankjes.