De beste manier om camouflage prints te dragen

Camouflage prints
Camouflage prints bij Ermanno Scervino lente zomer 2016

Camo prints zijn super stoer en het is wel duidelijk dat deze fantasie een keeper is.

Sinds toonaangevende modehuizen als Valentino, Kenzo en Dries van Noten voor voorjaar 2013 en masse voor de camo print gingen (herinner je je Valentino’s camo-sneakers?), is deze fantasie weer helemaal cool en het is niet te verwachten dat’ie snel van toneel zal verdwijnen. Het is één van die trends die, als je denkt dat’ie voorbij is, plotseling weer oplaait.

Het verbaast ons niets dat de camouflage print een steeds belangrijkere rol in de herenmode is gaan spelen. Gewoonlijk blijven mannen een beetje uit de buurt van prints en fantasieën, maar die geldt niet voor de camo prints die bij uitstek stoer en macho is. De klassieke groene en bruine tinten laten zich bovendien gemakkelijk combineren.

De camo print kan je look gemakkelijk een grungy touch geven en dat is prima, maar het is vooral een uitdaging om deze print met klassieke items te combineren.

Een camo jasje op lichte chino-broek of een witte spijkerbroek is een combinatie die we onder de fashionista’s veel tegenkomen.

Een camo broek of camo shorts ziet er fris en trendy uit met een mooi wit T-shirt.

Een bodywarmer met camo print is heel stoer over een maatpak.

En verder kun je je helemaal uitleven met camo accessoires. Denk aan sneakers, maar ook aan rugzakken of sjaals. Ze geven je look direct iets bijzonders.

Heb je heel veel lef, dan kun je de camo print ook met andere fantasieën combineren zoals de Italiaanse modeontwerper Ermanno Scervino dat voor zomer 2016 deed. Op deze catwalk zagen we de camo in combinatie met zwart-witte prints en dan waren daar ook nog eens zachte pastels – dé trend voor deze zomer – bijgehaald. Kijk maar eens of je er iets mee kunt!

Camouflage prints
Camouflage prints bij Ermanno Scervino lente zomer 2016
Camouflage prints
Camouflage prints bij Ermanno Scervino lente zomer 2016
MEER OP ADVERSUS
De ultieme limousine verder verfijnd: de nieuwe Lexus LS

De ultieme limousine verder verfijnd: de nieuwe Lexus LS

Lexus presenteert de verder verfijnde LS-range. Naast nieuwe design-elementen valt het vlaggenschip van de Lexus op door nieuwe technologieën, een nog stiller en comfortabeler interieur en een verder uitgebreide uitrusting. Begin 2021 staat de nieuwe Lexus LS 500h bij de dealer.