Zwembroeken trends heren 2018. Zwemshorts opnieuw het populairst, maar…

Zwembroeken trends heren 2018
Zwembroeken trends heren 2018. Zwemshorts opnieuw het populairst

Op zoek naar een nieuwe zwembroek voor zomer 2018? Wij zetten de zwembroeken trends voor de heren voor de komende zomer voor je op een rijtje. Shockerende dingen hoef je er niet van te verwachten. Maar natuurlijk zitten ook in de badmode trends voor de heren elk jaar weer kleine veranderingen. Zo worden de zwemshorts dit jaar wat korter zodat ook de bovenkant van de dijen het zonlicht mag zien (en bruin mag worden). Dit zijn de zwembroeken trends heren 2018:

Kortere zwemshorts

Zwemshorts zijn opnieuw populair, maar worden dit jaar worden ze iets korter en kleiner, al blijven ze nog wel groot genoeg om het decent te houden. Te kleine zwembroeken en zwemshorts zijn uit den boze. De zwemshorts voor zomer 2018 zijn vrij recht, dus niet opbollend of uitwaaierend en ook niet te strak om de dijen.

Zwembroeken trends heren 2018
Zwembroeken trends heren 2018. Zwemshorts met bijpassend overhemd. Marcel Burlon zomer 2018, ph. Mauro Pilotto

Criteria voor stijlvolle zwembroeken

  • De criteria zijn nog steeds: comfortabel, veilig (geen edele delen in zicht, geen plaatsvervangende schaamte bij omstanders), stijlvol.
  • Met stijlvol bedoelen we: een goed afkledend model van goede kwaliteit.
  • Goede kwaliteit zit ‘m in de details: vermijd plastic en plastic details, check of de openingen voor het trekkoord zijn afgewerkt met chromen ringetjes, ga voor een goede binnenkant die de zaak bij elkaar houdt.

Surfer broeken tot op de knie

De surfer broek raakte de afgelopen zomers een beetje op de achtergrond, maar is deze zomer weer terug. Deze broeken zijn vooral geschikt voor iets langere heren met een goed lichaam. Ben je wat kleiner van stuk, ga dan voor de wat kleinere zwemshorts.

Zwemslips

Met een zwemslip (het model van een klassieke onderbroek) kom je alleen goed weg als je in vorm bent, of een professioneel zwemmer.

Zwembroeken trends heren 2018
Zwembroeken trends heren 2018. Zwemslips alleen als je in vorm bent. Moncler zomer 2018, ph. Mauro Pilotto

Effen kleuren

Zwart, donkerblauw en wit zijn nog altijd fantastische niet-kleuren. De donkere kleuren kleden, zoals je weet, slank af. Bij wit is het uitkijken dat de zwembroek niet doorzichtig is.

Optisch prints en ruiten

Op de catwalks voor zomer 2018 zagen we weer opvallend veel Hawaïaanse fantasieën. Die lijn mag je ook doortrekken naar de zwembroeken. Verder doen optische prints en ruiten, een andere populaire modetrend, het goed!

Bijpassende polo’s, shirts en overhemden

De tijden dat je zomaar iets aanschiet om naar het strand te gaan zijn voorbij. Tegenwoordig stem je je outfit op je zwembroek af. De trend is: bijpassende polo’s en shirts en overhemden. Aan je voeten draag je sneakers of van die plastic badslippers met brede band die ook deze zomer in de mode zijn. Teenslippers zijn wat minder populair.

Zwembroeken trends heren 2018
Zwembroeken trends heren 2018. Zwemshorts met bijpassend windjack. Munsoo Kwon zomer 2018, ph. Mauro Pilotto

ADVERSUS

 

Lees Trendystyle, modetrends, kapsels en makeup. Klik hier

 

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg ADVERSUS toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

GESPONSORDE LINKS
MEER OP ADVERSUS
De nieuwe BMW 4 Serie Gran Coupé

De nieuwe BMW 4 Serie Gran Coupé

De tweede generatie van de BMW 4 Serie Gran Coupé heeft een aanzienlijk verbeterde rijdynamiek, een scherper design, verfijnde premium uitstraling voor het interieur en baanbrekende innovaties op gebied van bediening en connectiviteit