Imaan Hammam, supermodel en exotische schoonheid

Imaan Hammam heeft de allure van een jaren ’80 SUPERmodel (denk aan Cindy Crawford, Naomi Campbell, Yasmine Le Bon). Toentertijd hadden alle topmodellen een sterke persoonlijkheid en wist iedereen wie ze waren. Bij Imaan krijg je hetzelfde gevoel. Hier staat een sterke, unieke vrouw met schitterende looks en een vrouwelijke uitstraling (iets waar het tegenwoordig bij topmodellen nog wel eens aan schort).

Karakteristiek voor Imaan is haar fijngesneden gezicht met daarom heen een enorm bos haar. Die heeft ze aan haar ouders te danken. Haar moeder komt uit het Zuiden van Marokko en haar vader, afkomstig uit Egypte, had vroeger een grote wolk Afrohaar.

Wij ontmoetten Imaan Hammam backstage bij Dsquared2. Ondanks het vroege morgenuur zag Imaan, die er al een drukke modeweek in New York op had zitten, er fris en uitgeslapen uit en zag ze kans om tijdens de manicure (ze kreeg lange gele nagels opgeplakt) een video interview met ons te doen. Bekijk de video maar eens en meet the girl! Ze is SUPER.

imaan-hammam-dsquared2-02
Imaan Hammam backstage bij Dsquared2, ph. Charlotte Mesman
imaan-hammam-dsquared2-01
Imaan Hammam op de catwalk van Dsquared2, ph. Charlotte Mesman

 

Lees Trendystyle, modetrends, kapsels en makeup. Klik hier

 

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg ADVERSUS toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

GESPONSORDE LINKS
MEER OP ADVERSUS