Klassiek maar niet té. Copy the look

salvatore-ferragamo-zomer-2016
Salvatore Ferragamo lente zomer 2016, photo: courtesy of Salvatore Ferragamo

Klassiek en tegelijkertijd sportief, informeel maar geschikt voor elke gelegenheid. Deze look van Salvatore Ferragamo voor lente zomer 2016 is perfect voor moderne heren die de power van een goed gesneden maatpak naar waarde weten te schatten maar die niet als een geijkte business man door het leven willen gaan.

Waarom wij juist deze look eruit haalden? Omdat het contrast tussen het pak en het (quasi)punk T-shirt cool is… Omdat het contrast tussen de sportieve schoenen (en met name de witte zolen) en de donkere kleuren van het pak cool is… Omdat de proporties van dit maatkostuum cool zijn…

Maar ook omdat de hair look ons aanspreekt. Het is een coupe die dit seizoen enorm veel gaat en die vrij eenvoudig te realiseren is. Heb je (nog) vrij kort haar, laat het dan groeien en ga dan op zoek naar een goede hair stylist. Heeft je haar al de juiste lengte, dan ben je klaar voor de kapperstoel!

Het enige schoonheidsfoutje van deze fashion look is het prijskaartje dat aan de outfit hangt. Maar als je goed zoekt, dan zou het je best wel eens kunnen lukken om iets soortgelijks te vinden voor een aantrekkelijker budget. Het belangrijkste is dat je weet wat je zoekt!

MEER OP ADVERSUS
De nieuwe BMW S 1000 R

De nieuwe BMW S 1000 R

De nieuwe BMW S 1000 R combineert de sterke punten van de superbike BMW S 1000 RR met de compromisloze dynamiek van een Roadster. Innovatieve technologie en nieuwe uitrustingen zorgen voor nog verder verbeterde rijeigenschappen en meer veiligheid…