Kledingtips voor haar: rood fluweel

Modetrend: fluweel
Philosophy herfst winter 2016 2017, ph. Mauro Pilotto

Dat superzachte stofje dat we fluweel noemen is weer in de mode. Het voelt heerlijk aan en heeft een feestelijke uitstraling. Maar je hoeft echt geen feestelijke gelegenheid af te wachten om het te dragen.

Fluweel is hot. Fluwelen topjes, fluwelen jurken, fluwelen broeken en fluwelen broekpakken. Het nieuwe van dit seizoen is dat je fluweel te kust en te keur mag combineren. Geen combinatie is te gek. Zelfs fluweel met een camouflageprint of spijkergoed staat mooi!

Het fantastische aan fluweel is verder dat de kleuren zo schitterend zijn. Heel rijk en luxueus. Donkerrood fluweel – als een fonkelend glas rode wijn – is de grote winnaar voor dit seizoen. Deze kleur staat iedereen mooi!

Overigens beperken we ons niet tot rood. Ook donkerblauw, zwart en zelfs fluweel met dierenprints (dat laatste zagen we natuurlijk bij Roberto Cavalli) zijn hot.

Bekijk de foto’s maar eens en doe inspiratie op!

In samenwerking met TRENDYSTYLE.NET
Modetrend: fluweel
Trussardi herfst winter 2016 2017
Modetrend: fluweel
Dsquared2 herfst winter 2016 2017
Modetrend: fluweel
Costume National herfst winter 2016 2017
Modetrend: fluweel
Roberto Cavalli herfst winter 2016 2017, ph. Mauro Pilotto

 

Lees Trendystyle, modetrends, kapsels en makeup. Klik hier

 

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg ADVERSUS toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

GESPONSORDE LINKS
MEER OP ADVERSUS