Trend: matching modelooks voor hem en haar

streetstyle-modeparen-03
Matching modelooks voor hem en haar

Het is al een tijdje een trend of misschien zelfs wel een ‘promotietool’: matching modelooks voor hem en haar.

In Azië – Zuid-Korea, China, Japan – kiezen koppels (maar ook vrienden en vriendinnen) er bewust voor om de outfits op elkaar af te stemmen. ’s Morgens duiken vriend en vriendin samen de garderobekast in om zo perfect matchende looks te creëren. Wonen de tortelduifjes niet samen, dan wordt er foto’s op en neer geappt totdat de looks van beide naadloos op elkaar aansluiten.

De achterliggende gedachte zou een gevoel van verbondenheid zijn. Het willen uitdragen dat je bij elkaar hoort.

Bij de modeshows ligt dat volgens ons net even anders. Fashionista’s (die niet per se door de liefde verbonden hoeven te zijn) stemmen hun kleding op elkaar af om hun looks op deze manier te versterken en de kans om door de streetstyle fotografen te vergroten. Want daar is het de fashionista’s om te doen… En in die optiek wordt een ‘twin look’ met je partner (in de liefde of in fashion crimes) een promotietool.

Maar even afgezien van de achterliggende beweegredenen, is het misschien best leuk om samen met je partner aan zo’n kledingprojectje te werken. Jullie saampjes verbonden door dezelfde look en de fun die eraan voorafgaat. Een leuke manier om elkaar weer eens vanuit een andere invalshoek – de mode – te leren kennen.

streetstyle-modeparen-01
Matching modelooks voor hem en haar
streetstyle-modeparen-02
Matching modelooks voor hem en haar
streetstyle-modeparen-04
Matching modelooks voor hem en haar
streetstyle-modeparen-05
Matching modelooks voor hem en haar

 

Lees Trendystyle, modetrends, kapsels en makeup. Klik hier

 

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg ADVERSUS toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

GESPONSORDE LINKS
MEER OP ADVERSUS