Mode: 5 Dingen waar vrouwen jou niet in willen zien

Kledingfouten
Kledingfouten. 5 Dingen waar vrouwen jou niet in willen zien

Single en naarstig op zoek naar die droomvrouw? Eerste afspraak? Prille relatie? Wil je haar hart veroveren, maak deze ‘kledingfouten’ dan niet.

1. Te strakke kleding

Vrouwen haten (ja, echt, haten!) mannen in te strakke kleding. Vermijd daarom alles wat te strak zit. Vermijd de zogenaamde ‘smediums’: shirts die een maat te klein zijn gekocht om spieren te showen. Het is een afknapper voor vrouwen. Een ander item dat funest kan zijn voor een prille romance is te strakke jeans (en sportbroeken). Mannen, wat je ook draagt, zorg ervoor dat de contouren van ‘je ding’ niet te zien zijn!

2. Afzakkende broeken

Een andere enorme afknapper zijn afzakkende broeken. Voel je dat je broek afzakt, dan is een riem een must want zonder dat je er erg in hebt show je die bilspleet en die wil zij nu juist niet zien (althans niet in het openbaar). Vermijd ook de combi boxer/lage jeans. Helemaal uit!

3. Witte sokken

Witte sokken staan ook nog steeds op de ‘haatlijst’, ook al zijn er wel wat uitzonderingen. Witte sokken in lichte sneakers kunnen. En ben je een trendy type dan zou je ook met witte sokken in brogues of loafers (een beetje ├á la Michael Jackson) goed kunnen wegkomen. Maar nogmaals, je moet het kunnen hebben. Het hangt er verder ook een beetje vanaf wat zij voor typje is. Voorzichtigheid is dus geboden.

4. Voetbalhemden

Zeg ‘nee’ tegen voetbalhemden. Draag ze niet. Ze wil je er niet in zien. Met een voetbalhemd kom je alleen goed weg als je een topspeler bent en op het veld staat (dan ziet ze je natuurlijk helemaal staan) of als zij een fervent voetbalfan is en zelf ook voetbalhemden draagt. Anders is het een absolute ‘no no’.

5. Overdressed

Vrouwen houden van een moeiteloze en nonchalante kledingstijl. Vermijd te opgedirkte outfits, outfits die te goed matchen en spiksplinternieuwe kleding waar de nieuwigheid vanaf straalt. Kleed je met smaak, draag dingen waar je je goed en comfortabel in voelt en wees vooral jezelf!

MEER OP ADVERSUS
De ultieme limousine verder verfijnd: de nieuwe Lexus LS

De ultieme limousine verder verfijnd: de nieuwe Lexus LS

Lexus presenteert de verder verfijnde LS-range. Naast nieuwe design-elementen valt het vlaggenschip van de Lexus op door nieuwe technologie├źn, een nog stiller en comfortabeler interieur en een verder uitgebreide uitrusting. Begin 2021 staat de nieuwe Lexus LS 500h bij de dealer.