Modetrends lente zomer 2020. Bloemenprints voor hem. Wat jij?

De modetrends voor de heren voor lente zomer 2020 laten bloemenprints zien. Zie je jezelf nog niet gaan? Bekijk dan toch even deze foto’s. Zo gek zijn deze fantasieën nog niet. Zeker als je de juiste combinaties maakt.

Modetrends lente zomer 2020. Bloemenprints voor hem
Modetrends lente zomer 2020. Bloemenprints voor hem. Modeshows: N21, Fendi, Isabel Marant

Mannen in bloemenprints. Krijg je daar een beetje de kriebels van? Hoeft niet, hoor! Bloemenprints doen geen afbreuk aan je stoere imago. Een schoolvoorbeeld is Magnum P.I. met zijn gebloemde Hawaï shirts. Oké, de privé detective droeg bij voorkeur shirts met grote bloemen en jungle thema’s, en dat in een tropische omgeving, dus het ligt wel een beetje anders. Maar toch mag je je als man best aan een bloemenprints wagen. Zelfs als het heel kleine blommetjes zijn.

Kleine-bloemetjesprints – zoals als we op ouderwetse behangetjes wel eens tegenkomen – zijn deze zomer een huge modetrend. Vooral voor de dames. Maar de microbloementrend heeft de herencollecties ook gecontamineerd, zoals dat zo mooi heet. En dus zagen we op de catwalks voor lente zomer 2020 ook heren in priegelige bloemetjes.

Modetrends lente zomer 2020. Bloemenprints voor hem
Modetrends lente zomer 2020. Bloemenprints voor hem. Modeshow: Isabel Marant. Foto: Mauro Pilotto

Vanzelfsprekend staat en valt het succes van zo’n modetrend met de manier waarop je ‘m interpreteert. Combineer een bloemenshirt met een stoere tie dye spijkerbroek en een paar slippers voor een dagje aan zee en je hebt een supercoole look.

Modetrends lente zomer 2020. Bloemenprints voor hem
Modetrends lente zomer 2020. Bloemenprints voor hem. Modeshow: N21

Wat moeilijker ligt het als je jezelf van top tot teen in de microbloemen steekt, maar sommige types komen ook daar goed mee weg. Het is maar wie en hoe je het draagt.

Modetrends lente zomer 2020. Bloemenprints voor hem
Modetrends lente zomer 2020. Bloemenprints voor hem. Modeshow: Fendi

Heel ingetogen zijn de bloemenprints die we bij Fendi zagen. De bloemen zijn dan wel groter, maar de kleuren zijn gedekt waardoor ze zich gemakkelijker laten dragen.

Bekijk de foto’s maar eens en laat je inspireren door deze nieuwe modetrend voor lente zomer 2020.

ADVERSUS

 

Lees Trendystyle, modetrends, kapsels en makeup. Klik hier

 

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg ADVERSUS toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

GESPONSORDE LINKS
MEER OP ADVERSUS