Modetrends voorjaar 2020. Spijkergoed draag je met… spijkergoed!

Met deze modetrend voor lente zomer 2020 kun je direct aan de slag: spijkergoed op spijkergoed. ‘Double denim’ is hip!

Spijkergoed trends man lente zomer 2020
Spijkergoed trends man lente zomer 2020. Modehshows van links naar rechts: Emporio Armani, Fendi, David Catalan

Double denim is een modetrend voor voorjaar 2020 waar je direct iets mee kunt. Combineer een spijkerbroek met een spijkeroverhemd. Of draag een spijkerjack op een spijkerbroek. Zorg ervoor dat de kledingstukken (ongeveer) dezelfde kleur hebben. Of ga voor een overall zoals bij Fendi! (zie de foto hieronder)

Spijkergoed trends man lente zomer 2020
Spijkergoed trends man lente zomer 2020. Modehshow: Fendi

Vind je zo’n van top tot teen spijkerlook een beetje teveel van het goede, dan kun je je total denim look (jeans en overhemd) doorbreken met een trui of leren jack. Dat geldt vooral voor die dagen waarop de lente nog ver te zoeken is.

Spijkergoed trends man lente zomer 2020
Spijkergoed trends man lente zomer 2020. Modehshow: Emporio Armani

Onder je spijkerbroek draag je sneakers, zoals je dat ook op de foto’s kunt zien. Verderop in het seizoen kun je ook voor sandalen kiezen, als je daar het type voor bent.

Tot slot nog een vuistregel: hoe donkerder de denim die je kiest, hoe gekleder je overkomt. Andersom geldt natuurlijk, hoe lichter je spijkergoed, hoe meer casual.

Spijkergoed trends man lente zomer 2020
Spijkergoed trends man lente zomer 2020. Modehshow: MSGM

Bekijk de catwalk foto’s maar eens en kijk dan wat je nog in je kast hebt hangen voor een spannende en vernieuwende double denim look!

ADVERSUS

 

Lees Trendystyle, modetrends, kapsels en makeup. Klik hier

 

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg ADVERSUS toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

GESPONSORDE LINKS
MEER OP ADVERSUS