Modetrends man. Misschien niet de meest ideale manier om een doublebreasted blazer te dragen

doublebreasted blazer
Modetrends man. De doublebreasted blazer

Tja, de doublebreasted blazer. Wie haalt ‘m nog uit de kast? Als je het doet, dan toch zeker alleen voor de wat formelere gelegenheden, al hoewel sommige types er ook in het dagelijks leven wel mee wegkomen, maar dan moet je er dus wel het type voor zijn. En de juiste combinaties leggen.

De doublebreasted blazer. De pasvorm

Eerst even iets over de pasvorm. Die is enorm belangrijk als je een doublebreasted blazer draagt. Het jasje moet perfect om je lijf sluiten en mag niet opbubbelen zoals het doet op deze foto. De vraag is ook waarom deze jongeman de onderste knoop heeft dichtgedaan. Deze knoop blijft gewoonlijk juist open…

Het overhemd met de witte boord en de blauwe das maken het geheel vrij formeel, een effect dat deze fashionista waarschijnlijk heeft willen contrasteren met de informele – en volgens ons te strakke – broek.

Het idee achter deze look is wel duidelijk – contrasten en spelen met proporties – maar dan moet het resultaat wel onberispelijk zijn. En dat is volgens nu juist niet.

Klik hier voor de modetrends man herfst winter 2017 2018

 

Lees Trendystyle, modetrends, kapsels en makeup. Klik hier

 

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg ADVERSUS toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

GESPONSORDE LINKS
MEER OP ADVERSUS