Modetrends man lente zomer 2020. Nooit meer iets kwijt met deze grote zakken!

Het is alsof je je gereedschapskist bij je hebt… De jassen en jacks voor lente zomer 2020 hebben zoveel zakken dat je al je spulletjes per categorie erin kunt opbergen.

Modetrends man lente zomer 2020. Jasjes met opgestikte zakken.
Modetrends man lente zomer 2020. Jasjes met opgestikte zakken. Links: Sunnei. Rechts: Fendi

De herenmode staat al een tijdje in het teken van de zogenaamde ‘utility trend‘, ofwel mode die is geïnspireerd door workwear. Grote zakken horen daar vanzelfsprekend ook bij. Dit detail gaan we ook voor lente zomer 2020 heel veel tegenkomen.

Koploper van de ‘workwear’ is dit seizoen het Italiaanse modehuis Fendi dat uiterst stijlvolle tuinmannen de catwalk opstuurde. (Eigenlijk kun je in dit geval van niet van catwalk spreken want Fendi showde de allernieuwste herencollectie in een park). In de collectie kwamen we verschillende jasjes met grote zakken tegen.

Modetrends man lente zomer 2020. Jasjes met opgestikte zakken.
Modetrends man lente zomer 2020. Jasjes met opgestikte zakken. Modeshow: Fendi

Ook Sunnei ging voor opvallende zakken. Met name het halflange jasje met aangerimpelde taille en witte details kan onze goedkeuring wegdragen (let ook even op de megagrote tas!). En zelfs spijkergoed ontkomt bij Sunnei niet aan deze trend.

Modetrends man lente zomer 2020. Jasjes met opgestikte zakken.
Modetrends man lente zomer 2020. Jasjes met opgestikte zakken. Modeshow: Sunnei. Foto: Mauro Pilotto

Last but not least noemen we Louis Vuitton. Ook dit modehuis ging met opgestikte zakken aan de haal. Het resultaat was bijzonder inventief.

Modetrends man lente zomer 2020. Jasjes met opgestikte zakken.
Modetrends man lente zomer 2020. Jasjes met opgestikte zakken. Modeshow: Louis Vuitton

Bekijk de foto’s maar eens. Mocht je tijdens het shoppen eens oog in oog met zulke jasjes komen te staan, dan weet je nu waar ze vandaan komen!

ADVERSUS

 

Lees Trendystyle, modetrends, kapsels en makeup. Klik hier

 

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg ADVERSUS toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

GESPONSORDE LINKS
MEER OP ADVERSUS