Look van de week: cool of Big Bird?

streetstyle-milaan-voorjaar-2015-01

De modewereld en vooral het modepubliek blijft interessante – alhoewel niet diepzinnige – vragen opwerpen. Is de look van deze modejournalist nu COOL of een beetje te BIG BIRD?

Toegegeven, wat deze heer draagt, is allemaal van kwaliteit. Dat kan iedereen zien. En stijl heeft’ie ook. Maar kun je, ondanks deze gegevens, te ver gaan?

Word je in zo’n trui nog serieus genomen? Of is het een coole casual-chique look voor bijzondere gelegenheden en vooral ook voor het vroege voorjaar?

Wat ons betreft zijn de broek en sportschoenen – en ook de zonnebril – ‘keepers’. De trui en het overhemd mogen wel in een ander kleurtje.

Wat jullie?

streetstyle-milaan-voorjaar-2015-02 streetstyle-milaan-voorjaar-2015-03

MEER OP ADVERSUS
Nieuwe Porsche 911 Turbo: na 45 jaar nog steeds de benchmark

Nieuwe Porsche 911 Turbo: na 45 jaar nog steeds de benchmark

De Porsche 911 Turbo is al 45 jaar de belichaming van de high-performance sportwagen voor dagelijks gebruik. Na de introductie van de 911 Turbo S afgelopen maart brengt Porsche nu de nieuwe 911 Turbo Coupé en Cabriolet op de markt – nog krachtiger, sneller en individueler dan hun voorgangers. 

Triceps trainen

Triceps trainen

De oefening aan de parallel-bar is een heel complete oefening. Doe maximaal 10 tot 12 repetities. Als je het gevoel hebt dat de beweging een beetje te gemakkelijk wordt, hang dan een paar…