Streetstyle man Parijs. Opgerolde spijkerbroek in de regen

streestyle-parijs-man-01
Streetstyle bij Hermès in Parijs, ph. Charlotte Mesman

Deze man, op weg naar de catwalk show van Hermès in Parijs, werkt ongetwijfeld in de modebranche en daarmee wordt ‘m meteen een heleboel ‘vergeven’. Want laten we eerlijk zijn, een dergelijke look zou onder gewone omstandigheden en met dit hondenweer, om het zo maar even te noemen, toch echt wel wat vraagtekens oproepen.

Ten eerste hebben wij altijd geleerd dat je je look niet alleen op de gelegenheid maar ook op het weer moet afstemmen. Deze regel mag tijdens de modeweek in Parijs dan misschien niet gelden, in het dagelijks leven geldt’ie wel. Het is buitengewoon armoedig om op een stormachtige oktoberdag met doorweekte witte sneakers het kantoor binnen te stappen.

Een ander punt waar wij over struikelen zijn de opgerolde broekspijpen. Leuk voor een dagje aan zee, maar minder geschikt voor een buitengewoon herfstige – zij het vrij warme – dag (tenzij de broekspijpen opgerold waren om optrekken van regenwater te voorkomen).

Een positieve noot in deze outfit is volgens ons het jasje, dat gewoon heel fraai is, misschien ook wat aan de zomerse kant, maar zeker creatief en stijlvol. De bril kan ook onze goedkeuring wegdragen. Al met al een look waar we ongetwijfeld iets mee kunnen, mits in de juiste omgeving geplaatst.

streestyle-parijs-man-02
Streetstyle bij Hermès in Parijs, ph. Charlotte Mesman
MEER OP ADVERSUS
Eerst gewichttraining of eerst cardio-fitnessen?

Eerst gewichttraining of eerst cardio-fitnessen?

De combinatie van krachttraining en cardio-fitness is perfect om optimaal vet te verbranden en toe werken naar een slanker en strakker lijf. Maar wat is de beste volgorde? Moet je beginnen met krachttrainen of met cardio-fitnessen? We gaan het je vertellen.