Streetstyle voorjaar 2020. Boost je modelook met lichte kleuren!

Er komt een moment dat je al die donkere kleren gewoon niet meer kunt zien. Daar is een oplossing voor. Ga voor zachtgrijs en wit volgens de allernieuwste modetrends voor lente zomer 2020.

Nieuwe voorjaarslook. Streetstyle 2020
Nieuwe voorjaarslook. Streetstyle 2020. Foto: Charlotte Mesman

Witte spijkerbroeken dragen we tegenwoordig het hele jaar door. De afgelopen maanden heb je er misschien even geen zin in gehad, maar nu we toch echt richting het voorjaar gaan, kun je ‘m weer voor de dag halen. Je witte spijkerbroek sluit perfect aan bij de allernieuwste modecollecties voor lente zomer 2020. Behalve kleuren als blauw en warme bruintinten (ja, voor het voorjaar) laten die ook veel lichte kleuren zien: wit, grijs en koloniale tinten als lichtkaki.

Kijk maar eens wat je op dit gebied nog/al in je kast hebt hangen. Een lichte coltrui? Een lichte overjas? Combineer die met je witte spijkerbroek voor een up-to-date modelook, zoals je op de streetstyle foto’s op deze pagina ziet.

Volgens ons is dit een coole look voor het tussenseizoen. Alleen de veterschoenen konden wat ons betreft beter. Een paar Chelsea boots was misschien meer op z’n plaats geweest. Sneakers niet, want daar hebben we even geen zin meer in. Of wel? Laat je fantasie gaan en geef je modelook een vroege voorjaarsboost.

Nieuwe voorjaarslook. Streetstyle 2020
Nieuwe voorjaarslook. Streetstyle 2020. Foto: Charlotte Mesman

ADVERSUS

 

Lees Trendystyle, modetrends, kapsels en makeup. Klik hier

 

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg ADVERSUS toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

GESPONSORDE LINKS
MEER OP ADVERSUS