Streetstyle herenmode zomer 2017. Het is de zomer van de strepen!

Streetstyle herenmode zomer 2017
Streetstyle herenmode zomer 2017

Strepen zijn dé modetrend voor zomer 2017. Dat werd tijdens de modeweken wel duidelijk. Zowel op de catwalks voor de zomer als ook in het straatbeeld zien we ontzettend veel strepen. Dames maar ook heren gaan momenteel massaal aan de streep.

De trend is vooral FRISSE strepen. Lichtblauw met wit bijvoorbeeld, zoals de streep van het maatpak van de fashionista op deze foto. Zo’n pak staat zomers en blij. Je kunt het een casual twist geven door er een wit T-shirt zoals onze man in kwestie eronder te dragen. Maar je kunt het natuurlijk ook wat zakelijker maken met een overhemd.

En verder hangt het van de mood en de gelegenheid af wat je bij dit pak aan je voeten draagt. Mocassins zonder sokken zoals op de foto. En anders witte sneakers. Daarmee kan het niet misgaan.

Als finishing touch ga je voor een perfecte grooming, een donkere zonnebril en ja… eigenlijk kunnen we die zwarte pochet ook wel waarderen.

Dit is niet een look die voor iedereen is weggelegd omdat deze blauwkleur net even buiten het geijkte en gedekte kleurenspectrum van de heren valt. Maar wil je eens iets anders dan de geijkte aarde- of zachtgrijze tinten dan is dit een goed alternatief.

MEER OP ADVERSUS
Eerst gewichttraining of eerst cardio-fitnessen?

Eerst gewichttraining of eerst cardio-fitnessen?

De combinatie van krachttraining en cardio-fitness is perfect om optimaal vet te verbranden en toe werken naar een slanker en strakker lijf. Maar wat is de beste volgorde? Moet je beginnen met krachttrainen of met cardio-fitnessen? We gaan het je vertellen.