Streetstyle mode man winter 2020

Streetstyle mode man winter 2020. Alternatief de luxe!

Tijdens de mannenshows is vooral de (neo)dandy look onder de heren populair. Maar niet alle heren steken zich netjes in het pak. Bekijk deze alternatieve kledingstijlen.

Streetstyle mannenmode. Herentassen 2019

Streetstyle man 2019. Mannen en tassen. Wat vind jij ervan?

Tijdens de modeweken zagen we heren met bizarre tassen – altijd leuk als iemand origineel is -, maar wat wij vooral opmerkelijk vonden, is dat er steeds meer mannen met een handtas ten tonele verschijnen.

Mannelijke modellen bij de show van Giorgio Armani zomer 2019 2020

Streetstyle zomer 2019. Zo kleed je je casual (en cool)

Alessio Pozzi is één van de bekendste mannelijke topmodellen van het moment. Hoe kleedt zich nu zo iemand die het van zijn uiterlijk moet hebben? Het zal je nog verbazen…

Korte broeken zomer 2019

Zomer 2019 is de zomer van de korte broeken

Zomer 2019 is de zomer van de korte broeken. Maar hoe draag je ze? En vooral… wanneer draag je ze? Kun je er met goed fatsoen mee naar kantoor?

Street style mode man lente 2019. De blazer

Street style mode lente 2019. Drie blazers, drie stijlen

Tjonge jonge, wat zijn die heren bij de Fashion Weeks toch cool. Dat moet ook eigenlijk wel hè, als je als inkoper of journalist voor een modeshow wordt uitgenodigd. Het wordt dan wel een beetje van je verwacht. Tenzij…

Streetstyle winter 2018 2019. Stijlvol donkerblauw

Streetstyle winter 2018 2019. Stijlvol donkerblauw

Inspiratie nodig voor jouw winterlook? Bekijk de streetstyle looks die wij tijdens de Fashion Weeks fotograferen. Vandaag een look waar je heel wat ideeën van kunt opdoen.