Zo kleden stijlvolle mannen zich

Stijladvies
Zo kleden stijlvolle mannen zich

Hoe krijgen sommige mannen het toch voor elkaar om er elke dag weer stijlvol en goed gekleed uit te zien? Misschien heb jij je het wel eens afgevraagd. Nu, zo moeilijk is het niet. Met deze tips moet het ook jou gaan lukken.

Stijlvolle mannen bouwen hun garderobe weloverwogen op

Stijlvolle mannen doen geen impulsieve aankopen. Ze lopen niet even snel een warenhuis binnen om een paar truien en broeken uit de rekken te plukken. Ze bouwen hun garderobe weloverwogen op. Ze geven de voorkeur aan één goed gekozen en stijlvol item (dat bij elkaar wellicht net zoveel kost als een paar truien en broeken). Minder kleding dus maar wel beter doordacht.

Stijlvolle mannen rennen niet achter de laatste trends aan

Het is verleidelijk om achter modetrends aan te rennen, maar uiteindelijk heb je zoveel meer aan tijdloze items. Investeer in een mooie overjas, in een paar mooie schoenen. Ga voor items waar je jaren plezier van kunt hebben.

Stijlvolle heren gaan voor kwaliteit

Stijl en kwaliteit gaan hand in hand. Een maatkostuum in slechte kwaliteit is funest (je kunt dan nog beter een spijkerbroek en een T-shirt of trui dragen). Pasvorm en materialen moeten goed zijn. Investeer in kwaliteit. Beter minder kleding, maar van kwaliteit, dan een kast vol met kwalitatief slechte kleding.

Stijlvolle mannen waarderen hun kledingstukken

Stijlvolle mannen kennen de waarde van stijlvolle en kwalitatief goede kleding. Ze dragen de items keer op keer zodat ze een beetje ‘doorleefd’ gaan aanvoelen en deel van hun persoon gaan uitmaken. Het geeft je karakter en staat zoveel mooier dan een spiksplinternieuwe outfit.

Stijlvolle mannen verzorgen hun garderobe goed

En omdat stijlvolle mannen de waarde van hun kleding kennen, verzorgen ze hun kledingstukken goed. Hang je pak ’s avonds direct op een hanger (maar niet in de kast zodat het na een dag dragen even kan ademen). Berg schone kleding netjes op zodat je alles altijd in optimale staat uit de kast trekt (dit maakt het ook gemakkelijker om je ’s morgens snel en stijlvol te kleden). Zorg ervoor dat je kleding altijd schoon en in onberispelijke staat is. Moeten er kleine reparaties worden gedaan, laat die dan direct doen.

ADVERSUS

 

 

Lees Trendystyle, modetrends, kapsels en makeup. Klik hier

 

Vind je dit artikel leuk? Laten we dan contact houden. Voeg ADVERSUS toe aan je favorieten. Druk op CRTL en D op je toetsenbord. We hopen je snel weer terug te zien! :-)

GESPONSORDE LINKS
MEER OP ADVERSUS