Must-have: het leren jack

In de garderobe van elke zichzelf respecterende man (en dan hoef je echt geen fashionista te zijn!) mag volgens ons een leren jack niet ontbreken.

In de garderobe van elke zichzelf respecterende man (en dan hoef je echt geen fashionista te zijn!) mag volgens ons een leren jack niet ontbreken. Het is een item waar je jaren plezier van kunt hebben, tenminste als je voor een vrij 'tijdloos' model kiest.

Het ideale leren jack is volgens ons: zwart, niet al te 'biker'-achtig, stoer maar tegelijkertijd elegant, met niet al teveel details en alleen een beetje rock/punk als je er het type naar bent. Het is in ieder geval niet al te uitgesproken, want aangezien het een tamelijk grote investering betreft (je gaat natuurlijk voor echt leer) moet het leren jack wel een tijdje meegaan en niet het volgende seizoen alweer uit de mode zijn.

Bekijk onze fotogalerie maar eens. Je vindt er een groot aantal 'klassiekers' (waaronder ook een leren 'blazer' van Saint Laurent) en een paar 'uitspatters', zoals het leren jack van Versace. Voor degene die wat budget hebben voor een extraatje :-)

Leren jacks voor heren

Mannenmode herfst winter 2014 2015, collectie Fendi, foto: courtesy of Fendi
PREV NEXT
Leren jacks voor heren
Leren jacks voor heren
Mannenmode herfst winter 2014 2015