Hot: de (nep)leren broek!

Een item waar je deze winter niet omheen kunt, is de leren broek. Alle designers die ook maar een beetje cool zijn, hebben er tenminste eentje in hun collectie. Heb jij er al een?

Leren broeken zijn hot. Niets nieuws. Helemaal met je eens. Maar wel cool! Op de catwalks voor herfst winter 2014 2015 wemelde het van de leren broeken. Of nepleren broeken. Of gewoon broeken met een 'leerlook' maar dan van stof. Want ook dat mag dit seizoen. Als het er maar stoer en mannelijk uitziet.

De stoerste modellen met cowboy invloeden zagen we bij Versace en Philipp Plein. De meest edgy versies bij Saint Laurent en Juun.J (de laatste kwam zelfs met leren broekpakken). Het leer mag overigens mat zijn maar ook hoogglans!

Naast geijkte zwartleren broeken zagen we ook (quasi)leren broeken in kleur. Olijfgroen bij Dirk Bikkembergs, blauw bij Ermanno Scervino, grijs bij Costume National, bruin bij Versace.

Hoe je 'm draagt? Met een T-shirt voor een stoere herfstlook. Met een coltrui en een blazer voor een meer geklede stijl. Met een parka en sportieve schoenen voor een relaxte mood. Met een leren overhemd (ja, je leest het goed) en een leren jack voor een superstoere look. Kortom, je draagt 'm zoals jij wilt. Bekijk de fotogalerie voor inspiratie.

Hot: de (nep)leren broek!

Mannenmode herfst winter 2014 2015, collectie: Costume National
PREV NEXT
Hot: de (nep)leren broek!
   
Hot: de (nep)leren broek!
Mannenmode herfst winter 2014 2015