Rock fan? Ga voor die geraffineerde rock style

Rock muziek blijft de mode beïnvloeden. Elk seizoen weer doet de rock muziek - vooral uit het verleden - zijn invloed op de catwalks gelden. Maar de rock stijl heeft in de tijd niet stilgestaan. Dit seizoen is'ie uiterst geraffineerd. Update je rock look!

Rock look heren

Leren jacks, leren broeken, slim fit jeans, vesten, smalle dasjes, coole smokings, korte laarsjes... Het hoort er deze winter allemaal weer bij. De rock stijl voor herfst en winter 2014 2015 is geraffineerd en cool. De materialen zijn opvallend mooi, de snitten scherp.

Zwart blijft natuurlijk de (niet)kleur bij uitstek. Bij John Varvatos zagen we ook donkerpaars (heel mooi met zwart), bij Saint Laurent zagen we animalier details.

Leer blijft een geliefd materiaal en is overigens een hoofdtrend voor dit seizoen. Leren broeken, biker jacks, maar ook lange leren jassen, leren vesten en zelfs leren overhemden zijn trendy. Allemaal items die perfect zijn voor jouw eigen, persoonlijke rock look.

En wil je de rockSTER uithangen, dan zijn er dit seizoen bontjassen (gelukkig ook in ecobont) voor de heren. Een voorbeeld daarvan zie je in onze fotogalerie (van de ontwerper John Richmond). Mmm.... wellicht niet echt geschikt voor een avondje stappen in Amsterdam. Maar goed, dat laten we aan jou over.

Update je rock look

Mannenmode herfst winter 2014 2015, collectie: John Varvatos
PREV NEXT
Update je rock look
   
Update je rock look
Mannenmode herfst winter 2014 2015