Schoenen trends voor heren

De schoenentrends voor winter 2014 2015? Opvallend! Van klassieke veterschoenen tot witte sneakers en enkellaarsjes met puntige neuzen.

Schoenen zeggen veel over je, heel veel. En dit seizoen krijg je volop de gelegenheid om te zeggen wat je wilt. Want het aanbod herenschoenen is uiterst gevarieerd.

Veterschoenen vormen nog steeds de basis. Ze zijn dit seizoen vaak wat steviger, met vrij dikke zolen en ook wat hoger rond de enkel. De meeste veterschoenen zijn zwart, bruin of grijs. Mat voor overdag; glanzend voor de avond of voor gelegenheden waarvoor je je net wat meer kleedt.

Booties zijn dit seizoen ook weer helemaal in. Korte stoere laarzen, zwart, glad of met veters en ook hier weer met vrij stevige zolen.

Voor de liefhebbers van de rock/punk stijl zijn er ook hogere laarzen met leren riempjes en gespen. Je draagt ze onder een leren broek maar ook onder vrij nette pantalons.

De nieuwigheid voor dit winterseizoen zijn ongetwijfeld: witte schoenen, vaak in de vorm van sneakers, die ook onder donkere broeken gedragen worden. Klik hier om meer over deze trend te lezen.

En verder zagen we verschillende 'artistieke' of 'alternatieve' modellen, zoals de puntige enkellaarsjes bij Prada en de lichtgekleurde enkellaarzen bij Versace. Surf maar eens door de fotogalerie en maak je keuze.

Schoenentrends

Mannenmode herfst winter 2014 2015, collectie: Dsquared2
PREV NEXT
Schoenentrends voor heren
Schoenentrends voor heren
Mannenmode herfst winter 2014 2015