Be cool! 12 Stijlvolle outfits om mee op te vallen. Zo pikt zij jou eruit!

Zorg ervoor dat zij jou eruit pikt. Zorg ervoor dat je opvalt, anders bent, maar dan op een heel coole en stijlvolle manier.

Opvallen is niet moeilijk. Kleed je zo gek als je wilt en je trekt de aandacht. Het is een bekende versierderstruc die wel 'peacocking' wordt genoemd. 'Pronken' zouden wij misschien in het Nederlands zeggen. 'Peacockers' pronken met grote ringen, opvallende hoeden, gekke schoenen, bizarre outfits. Maar dit bedoelen we in dit artikel dus niet. Op deze manier opvallen is geen kunst.

Wat wel een kunst is, is om op een stijlvolle manier op te vallen. Om op te vallen met een outfit die jouw persoonlijkheid onderstreept. Een outfit met wat lef, maar die niet té, niet over the top is.

Wij zochten een aantal outfits van de catwalks bij elkaar die volgens ons elementen bevatten waar je misschien wel iets mee kunt. Bekijk de fotogalerie en lees meer over de ideeën die wij van 'stijlvol opvallen' hebben.

12 Stijlvolle herenlooks

Truien met bonten (ga voor nep, please!) details zijn deze winter trendy. Als je ze zo draagt, alsof op deze foto zijn ze superstijlvol en zal zij zich graag tegen jouw zachte borst vleien.
PREV NEXT
Wintermode heren 2014 2015
Mannenmode herfst winter 2014 2015, collectie: Fendi