Trendy naar je werk. Update je kantoorlook

De 'formal business' dresscode vraagt nog steeds om een maatkostuum, overhemd en das. Maar langzaam maar zeker wordt deze formaliteit minder formeel en mogen we ons op kantoor wat meer permitteren.

Grijs blijft de kleur bij uitstek voor naar kantoor en moet je investeren in een herenkostuum dan is grijs ongetwijfeld de beste investering. De trendy noot komt deze winter vooral van de kleurcombinaties. In plaats van het klassieke lichtblauwe of witte overhemd, wordt grijs steeds vaker met donkerindigoblauwe tinten gecombineerd. Of met heel donkerrood.

Verder hebben we meer vrijheid op het gebied van de accessoires. De klassieke veterschoenen met dunne zool worden deze winter robuuster en ook de sokken mogen wel wat dikker. Verder gaan we ook steeds vaker wat hogere schoenen en korte boots voor de heren zien. Die mogen tegenwoordig ook naar kantoor en kunnen zelfs met wat kortere broekspijpen worden gedragen. Ook de das verdwijnt steeds vaker van het toneel. Het is veel moderner om over je overhemd een flinterdunne trui te dragen. Ook op het gebied van de zonnebrillen en aktetassen (steeds vaker een rugzak maar dan wel een hele mooie) mag je deze winter uitleven. Het mag allemaal best wat speelser.

Bekijk de fotogalerij maar eens en ga dan creatief met je kantoorlook aan de slag.

Update je kantoorlook

Mannenmode herfst winter 2013 2014
PREV NEXT
Update je kantoorlook

Salvatore Ferragamo herfst winter 2013 2014


Mannenmode herfst winter 2013 2014
GESPONSORDE LINKS