Jeans trends: verfspatten en neonkleuren

Het spijkergoed voor het nieuwe seizoen is… bijzonder. Behalve de klassieke modellen, gaan we ook heel opvallende jeans en spijkerjacks zien. Verfspatten zijn in en neonkleuren zijn hot.

De modehuizen zijn voor lente en zomer 2014 uiterst creatief met spijkergoed omgegaan. Merken als Diesel Black Gold en Philipp Plein (een modebrand dat hard aan de weg timmert) gingen voor donkere denim met bleke verfspatten. Philipp Plein koos zelfs spijkergoed voor de avond en showde spijkerjacks met vlinderdassen.

Ook Donatella Versace haalde de verfpotten tevoorschijn. Zij ging voor neonkleuren en kledderde erop los (overigens niet alleen op het spijkergoed maar ook op de blote benen van de modellen).

Superchique spijkergoed zagen we bij het Italiaanse modehuis Ermanno Scervino. Op de catwalk zagen we jacks, cabans, broeken en zelfs schoenen (!) in denim met een gekleurde laklaag: oranje, legergroen, blauw en zwart. Maar wij vinden vooral de combinaties van lichte denimkleuren voor blazers, overjassen, overhemden en broeken ontzettend mooi. Bekijk de foto's maar eens en doe inspiratie op!

Jeans trends man zomer 2014


Modetrends man lente zomer 2014, collectie: Ermanno Scervino