Zomer 2014 wil ons in kleur!

Felle kleuren. Rood, geel, groen, kleurrijke dessins, art prints. De kleurenrage van de afgelopen seizoenen laait weer op nu het zomerseizoen nadert. Voeg kleur aan je outfit toe voor een up-to-date modelook.

Moeten korte broeken, hemden en teenslippers vaak nog even wachten, met kleur kun je je look updaten zonder dat de mussen daarvoor van de hitte uit de dakgoot moeten vallen.

Voor zomer 2014 zien de ontwerpers ons in felgeel, oranje, fuchsia, groen en rood. Je kunt kiezen voor een monochrome look (van top tot teen in dezelfde kleur) maar daar is wel de nodige lef (en de juiste omgeving en gelegenheid) voor nodig. Beter is het om felle kleuren te combineren met wit of grijs zoals we dat bijvoorbeeld op de catwalk van Louis Vuitton zagen. Voor een stoere (maar aanmerkelijk minder zomerse) look neem je een zwarte outfit als uitgangspunt die je verrijkt met items in kleur. Zie bijvoorbeeld de looks op de catwalk van Philipp Plein.

Een trend die het voor heren heel gemakkelijk maakt om dit seizoen kleuren te dragen, is de sportswear trend. Naast de gebruikelijke casual looks (spijkerbroeken), doen jogging broeken, Varsity-jackets, pull-on sneakers en sportieve hemden hun intrede in de garderobe van alledag. Deze uiterst atletische look leent zich perfect voor kleur en plaatst oranje, rood en geel in een sportieve context.

Maar genoeg gezegd, bekijk de fotogalerie maar eens en ga dan aan de slag met de nieuwste kleuren en kleurcombinaties.

Modekleuren zomer 2014

Modetrends man zomer 2014
PREV NEXT
Modekleuren zomer 2014
Andrea Incontri collectie man lente zomer 2014
   
Modekleuren zomer 2014
Modetrends man lente zomer 2014