Veterschoen grote winnaar voor zomer 2014

Tegenwoordig hebben we enorm veel keuze als het op schoeisel aankomt. Eigenlijk kan en mag zo ongeveer alles maar als we een winnend model moeten aanwijzen dan is dat volgens ons de veterschoen.

Veterschoenen zijn comfortabel, klassiek maar tegelijkertijd ook trendy en geschikt voor werkelijk elke outfit en gelegenheid. Je draagt ze onder een spijkerbroek, een korte broek, een kaki broek, een grijze broek met vouw en onder een smokingbroek (Louis Vuitton kwam voor die gelegenheid met zilverkleurige veterschoenen!). N.B.. Voor een meer casual look draag je dit soort schoenen zonder sokken.

Een andere topper voor deze zomer is de leren sandaal met veel banden die de voet net wat meer bedekken dan de geijkte teenslipper en die er bovendien ook vrij duur uitzien. Geen trekkers-sandalen dus! N.B. Onberispelijke voeten en nagels zijn een must voor dit schoeisel.

Liefhebbers van plastic teenslippers moeten we teleurstellen. Die blijven deze zomer vooral voorbehouden aan het strand. Wil je toch iets uiterst zomers aan je voeten, ga dan liever voor espadrilles.

Sneakers doen dit seizoen ook weer volop mee. Witte sneakers zijn trendy, maar kleur mag ook nog steeds.

En nu we het toch over kleur hebben, kleur aan je voeten is in. Zo mag je best voor blauwe of groene veterschoenen kiezen, mogen je espadrilles een fel kleurtje hebben en mag je gerust met gele of oranje mocassins voor de dag komen. Bekijk onze fotogalerie maar eens en maak je keuze!

Herenschoenen 2014

Modetrends man zomer 2014
PREV NEXT
Herenschoenen - De nieuwste trends

Herenschoenen - De nieuwste trends


Modetrends man lente zomer 2014, collectie: Corneliani