10 casual zomerlooks heren


10 casual zomerlooks heren.

Besteed deze zomer extra aandacht aan je vrijetijdslook. Ga voor een ontspannen maar trendy outfit. Ga voor lichte zomerjasjes, gemakkelijke maar modieuze zomerbroeken. Draag eens een overhemd zonder boordje. Volg de trends maar niet al teveel. Interpreteer ze op je eigen, persoonlijke manier. Om je een aftrap te geven hier 10 zomerlooks die onze goedkeuring kunnen wegdragen. Van de catwalks en van de straat. Laat je inspireren.

10 casual zomerlooks heren

Met een relaxed pak en een paar zomerschoenen ga je op safe (Missoni) maar het kan ook anders. Supercool de rode broek met vouw in combinatie met een lichtblauw overhemd zonder boordje en schoenen zonder veters. Eigenlijk kan deze combi helemaal niet... en toch!

10 casual zomerlooks heren

Op de bovenste foto zie je opnieuw een nonchalante, bij elkaar geraapte look die uiteindelijk wel heel modieus oogt. Durf spannende combi's te maken. Op de onderste foto een altijd-goed-look: een licht zomerpak met shirt en mocassins. Ga deze zomer niet voor donkerblauw maar net even iets lichter.

10 casual zomerlooks heren

T-shirts zijn en blijven cool. Ga voor een model dat jouw figuur goed doet uitkomen. Heb je eenmaal het juiste shirt gevonden, dan is het 'accessorizen'! Ga voor leren polsbandjes, een stoer horloge of knoop een sjaaltje om je nek. Maak er iets van!

10 casual zomerlooks heren

Dare to be! Of je nu voor een camouflagelook kiest of voor een stoere cowboy-look (Etro) gaat, doe het goed.

10 casual zomerlooks heren

Zomer 2014 brengt ons te gekke zomertruien! Combineer ze met een klassieke broek (Emporio Armani) of een broek met lage taille en een paar coole slippers (Vivienne Westwood)

Charlotte Mesman voor ADVERSUS