Zwembroeken trends zomer 2014 voor de heren

Zwembroeken trends zomer 2014 voor de heren

De zwembroekentrend voor zomer 2014 is simpel en laat zich gemakkelijk in een paar woorden samenvatten: zwemshorts halverwege het dijbeen met fantasie.

Elk jaar brengt de zomer ons iets nieuws. Soms wordt er op het vorige seizoen voortgeborduurd, soms is er opeens een opleving van een trend van weleer. Hoe het ook zij, elk jaar is de mode net weer even anders en wil je 'cool' en 'trendy' zijn dan moet je elk jaar ook je strandlook 'finetunen'.

Voordat je je naar de winkels haast om een nieuwe zwembroek aan te schaffen, willen we eerst even samen met jullie bekijken wat de trend voor zomer 2014 nu eigenlijk is. Je weet maar nooit of je ergens achter in je kast nog een oude zwembroek hebt liggen die perfect in het plaatje van zomer 2014 past.

De lengte. Dit jaar zien we vooral weer een opleving van middellange zwemshorts. We hebben het hier over een gulden middenweg tussen de klassieke zwemslip en die onooglijke tenten van strandbroeken tot op de knie die een enkeling nog durft te dragen. Overigens is ook het model belangrijk. Ga voor broekjes die niet al te wijd zijn (we willen niet van die opbollende zakken rond je dijen zien als je te water gaat).

De kleur. Of beter gezegd: de kleuren. Effen kleuren zijn uit, fantasieën zijn van harte welkom. Het maakt niet uit voor wat voor patroon je kiest, als er maar iets op je zwembroek te beleven valt.

De materialen. Alles wat niet elastisch is :-)

De prijs. Hier komen we bij het pijnpunt van ons verhaal. De prijs. We zullen ons commentaar op de prijzen van designer-zwembroeken maar voor ons houden, maar voor een klein stukje zwemstof ben je al gauw tussen de 200 tot 300 euro kwijt, als het niet meer is.

Hoeveel zijn wij bereid om uit te geven aan een zwembroek die in lijn is met de trends voor zomer 2014? Persoonlijk tussen de 10 tot 60 euro, met een voorkeur voor de 10 euro : En heren, dat moet ook echt gaan lukken. Er zijn heel wat trendy modellen onder de 60, maar ook onder de 30, euro te vinden. Waarom zou je meer uitgeven als je volgend jaar toch weer compleet iets anders wilt omdat de trends dan weer anders zijn?

ADVERSUS