Zomertruien
Stoere zomertruien voor mannen

Het (zonder toestemming) kopiļæ½ren van onze artikelen om ze op andere websites of in tijdschriften of kranten te publiceren, betekent niet alleen een inbreuk op onze auteursrechten maar getuigt ook van weinig fantasie. Wij zijn het beu om onze artikelen overal tegen te komen... Kopieer onze artikelen niet.

Grove knitwear voor zomer 2011

Eindelijk stijgen de temperaturen en ook al kun je nog niet in enkel je T-shirt naar buiten, je kunt je look wel updaten met de nieuwste zomertruien. Ze zijn perfect voor frisse voorjaarsdagen. En je draagt ze bij voorkeur in je vrije tijd.

Grove knitwear

De verscheidenheid aan zomertruien voor zomer 2011 is groot. De truien variëren van de fijnste materialen (goed voor onder je pak naar kantoor) tot de grofste knitwear met grote kabels. Vooral de laatste zijn stoer en trendy en geven je outfit weer een heel nieuwe touch.

Truien man zomer 2011
Truien man zomer 2011
Truien man zomer 2011
Truien man zomer 2011
Truien man zomer 2011
Truien man zomer 2011

Zomertrui onder suède jack (Corneliano zomer 2011), legergroene kabeltrui (Ermanno Scervino zomer 2011), legergroene trui met artistiek ontwerp (Frankie Morello zomer 2011), kabeltrui met diepe V-hals (Iceberg zomer 2011), zomertrui over overhemd met das (Roberto Cavalli zomer 2011), semi-transparante zomertrui (Iceberg zomer 2011)

Gedekte kleuren

Ook al gaan we voor de man voor deze zomer heel wat felle kleuren zien, de stoere en grof gebreide zomertruien zijn het mooist in gedekte tinten. Legergroen, loodgrijs, donkerblauw en zwart staan mannelijk en laten zich gemakkelijk combineren.

Een van de chiqueste combinaties zagen we bij Corneliani waar een grove leverkleurige trui onder een suède jack in dezelfde tint werd geshowd (zie de eerste foto linksboven). Heel stoer ook de legergroene kabeltruien bij de Italiaanse ontwerper Ermanno Scervino, een merk dat op dit moment hard aan de weg timmert.

Hoe draag je de zomertruien?

Ha... op een blote huid (!) met hooguit een zomersjaal die je artistiek en nonchalant om je nek knoopt (Corneliani) of losjes in de trui zelf draagt (Ermanno Scervino). Heb je veel lef, dan kun je je zelfs aan een licht doorzichtige trui als die van Iceberg wagen (zie de laatste foto rechtsonder). Ga je voor een zomertrui met een diepe V-hals (zie Iceberg, foto midden rechts) dan is een beetje borsthaar verplicht (helemaal 'kaal' is uit!). Voor een meer traditionele look draag je de trui over een overhemd met das (zie Roberto Cavalli, laatste foto linksonder).

Charlotte Mesman voor ADVERSUS