Dirk Bikkembergs. (Klim)sport couture

De herencollecties van Dirk Bikkembergs laten zich het beste omschrijven als 'Sport Couture'. Het modehuis komt elk seizoen weer met een geraffineerde combinatie van sportswear en daywear.


Dirk Bikkembergs

Het thema voor de herencollectie van Dirk Bikkembergs voor herfst winter 2015 2016 is de KLIMSPORT. Dat blijkt duidelijk uit de entourage van de catwalk show in Milaan. Een aantal heren klimt op tegen klimmuren waarop videobeelden van bergenwanden worden geprojecteerd.

Aan de ingang van de showruimte wordt het publiek bovendien opgewacht door een aantal modellen in strakke witte spijkerbroeken met onblote bovenlichaam en stalen buikspieren. Mocht je net even niet in vorm zijn, dan word je tijdens de show van Bikkembergs even goed met je neus op de feiten gedrukt!

Ook de wintercollectie doet er van alles aan om de geweldige lichamen van de heren te onderstrepen. Leren jacks, windjacks maar ook wat formelere jasjes kleden perfect af. Bikkembergs is één van de weinige modehuizen dat ook echt met gestroomlijnde vormen voor de wat meer GESPIERDE man komt.

De broeken hebben een sportieve snit, niet al te strak, en worden met felgekleurde sneakers of bergschoenen gedragen. Rugzakken en grote sporttassen completeren de look, maar het meest opvallende item in deze collectie is het gilet met zakken en vakken, perfect voor sportievelingen die graag goed gekleed en stijlvol voor de dag komen.

Wat kun jij uit deze collectie halen? Let op het silhouet en de volumes van jacks en broeken. Superstoer!

Klik hier voor de fotogalerie

GESPONSORDE LINKS