Mega sjaals voor een snelle update van je modelook

Eén van de beste aankopen voor het nieuwe seizoen is een royale wintersjaal. Met een relatief kleine investering update je je winterlook van vorig jaar.


GROF GEBREIDE WINTERSJAAL BIJ SALVATORE FERRAGAMO HERFST WINTER 2015 2016

Een must voor herfst en winter 2015 2016 is een sjaal die je outfit maakt en de jacks en winterjassen die je nog hebt hangen een heel nieuwe look geeft.

Om het gewenste effect te bereiken, kun je het beste een sjaal van MEGA FORMAAT kiezen. Het wordt het 'hot item' in je look. Je verlegt de focus van je jack of winterjas naar je sjaal.

Deze winter is het vooral een trend om je sjaal qua kleur af te stemmen op je outfit. Zoek een sjaal die qua kleur in de lijn ligt van je jas. De materialen daarentegen mogen juist wel met elkaar contrasteren (hoeft niet).

Zo zagen we bij Salvatore Ferragamo grof gebreide sjaals die met klassieke grijze overjassen werden geshowd. Heel cool is volgens ons ook de grof gebreide sjaal met lang gilet in dezelfde knit en met daaronder een bruinleren jack. Echt een outfit (zie de foto hieronder) om even bij stil te staan en om zelf iets mee te doen.

Heel gaaf is ook de combinatie van sweater, sjaal en beanie in dezelfde fantasie zoals we die bij Antonio Marras zagen.

Voor een luxe look ga je voor een lange sjaal in kasjmier. Draai de sjaal niet om je nek maar laat de uiteinden nonchalant in een halflange overjas hangen.

Wintersjaals

GROF GEBREIDE WINTERSJAAL BIJ SALVATORE FERRAGAMO HERFST WINTER 2015 2016

Wintersjaals

SJAAL MET STREEPPATROON BIJ FENDI HERFST WINTER 2015 2016, PHOTO: COURTESY OF FENDI

Wintersjaals

SJAAL MET FANTASIE (EN BIJBEHORENDE SWEATER EN BEANIE) BIJ ANTONIO MARRAS HERFST WINTER 2015 2016, PHOTO: CHARLOTTE MESMAN

Wintersjaals

SJAAL MET D�GRAD� PATROON BIJ PAUL SMITH HERFST WINTER 2015 2016, PHOTO: COURTESY OF PAUL SMITH

GESPONSORDE LINKS